Syö ja juo

Turvallinen matkanteko ja tyytyväinen tunnelma autossa edellyttävät niin auton kuin matkalaisten säännöllistä tankkausta. Teboil-kauppiaat huolehtivat taukosi viihtyvyydestä.

Kahvio-ravintoloistamme löydät maittavan valikoiman aterioita ja virkistäviä välipaloja. Kahviossa voit nauttia höyryävän kahvin kera herkullisen pullan tai ruokaisan sämpylän. Tutustu uusittuun, herkulliseen ruokalistaamme sekä paikan päällä valmistettuun kotiruokalounaaseemme, jonka kruunaa monipuolinen, raikas salaattipöytä ja uunituore leipä. Teboil-huoltamoilta löydät liikepaikasta riippuen myös Kotipizzan pizzoja, Rollsin hampurilaisia sekä Sibyllan hodareita.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Kotiruokalounas

Kotiruokalounaamme on laadukkaista ainesosista, paikan päällä valmistettu maittava lounas, jonka kruunaa runsas salaattipöytä ja uunituore leipä.

Lue lisää

Ruokalista

Uudistunut Teboil-ruokalista vie käsityksesi huoltoasemaruokailusta toiselle tasolle. Tule tutustumaan herkullisiin uutuusannoksiin ja päivitettyihin kestosuosikkeihin.

Lue lisää

Kahvio

Aina tuore kahvi - lupauksen lunastaa suomalaisten rakastama Paulig Juhla Mokka -kahvi! Ota kupillinen mukaan matkaan tai nauti rauhassa paikan päällä vaikkapa meillä tehdyn munkin kera!

Lue lisää

Pikaruoka

Hampurilainen, pizza vai hodari? Mikä herkuista maistuisi matkalaiselle tai vaikkapa takeawayna kotiinviemisiksi? Tervetuloa syöööömääään!

Lue lisää