Arvonnan säännöt

Teboilin kääräisykisa sosiaalisessa mediassa

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Oy Teboil Ab, Plaza Loiste, Äyritie 20, 01510 Vantaa. Facebook ja Instagram eivät ole kilpailun järjestäjiä, eivätkä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen.
  2. Kilpailuaika on 2.-10.5.2016 (10.5. klo 9 mennessä).
  3. Arvontaan voi osallistua Teboilin Facebook  ja Instagram-sivuilla vastaamalla  kilpailupostauksen kommenteissa paketin sisällön ja sen värin oikein. Osallistujien tulee asua vakituisesti Suomessa. Kilpailuun eivät voi osallistua Oy Teboil Ab:n henkilökunta ja Teboil-kauppiaat henkilökuntineen mukaan lukien heidän perheenjäsenensä. Kilpailuun eivät myöskään voi osallistua niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan kanssa.
  4. Palkintona arvonnassa on Vespa Primavera 50 ja kypärä, joiden yhteisarvo on noin 3400 €.
  5. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan Teboilin nettisivuilla ja uutiskirjeessä sekä Facebook- ja Instagram-sivulla.
  6. Palkinnon lunastaminen tapahtuu voittajaa lähinnä olevalta Teboil-huoltoasemalta erikseen sovittavana ajankohtana. Voittaja sitoutuu palkinnon lunastuksen yhteydessä osallistumaan kampanjan päätösvideon kuvauksiin. Videota käytetään kampanjan jälkimarkkinointiin sosiaalisessa mediassa ja Teboilin uutiskirjeessä. Mikäli voittaja on alle 18-vuotias, hänen huoltajansa tulee hyväksyä palkinnon lunastus, voittajan videossa esiintyminen ja videon käyttö markkinointitarkoituksiin kirjallisesti.
  7. Voittaja vastaa kulkuneuvosta palkinnon lunastamisen jälkeen. Mikäli voittaja ottaa kulkuneuvon käyttöön palkinnon lunastuksen yhteydessä, on kulkuneuvo rekisteröitävä ja sille otettava liikennevakuutus. Lisäksi voittaja vastaa siitä, että hänellä on oikeus ajaa moposkootteria tai valmius hankkia sellainen (esim. mopokortti). Voittaja vastaa kohdan 7 kustannuksista.
  8. Osallistumalla kampanjaan osallistujat hyväksyvät kampanjan säännöt ja lupautuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän näiden sääntöjen perusteella tekemiä päätöksiä. Mikäli voittaja ei pysty sitoutumaan kampanjan sääntöihin, arvotaan uusi voittaja.
  9. Arpajaisverosta vastaa Oy Teboil Ab.