Keräilykampanjan säännöt

Keräilyleimoja jaetaan ostosten yhteydessä 28.9.-31.12.2016. Kampanjatuotteita voi ostaa 8.1.2017 asti.

Jokaisesta 10 €:n ostoksesta saa yhden keräilyleiman, esim. 20 €:n ostoksesta saa kaksi leimaa. Teboil Asiakas- ja Maksuaikakortin haltija saa tuplaleimat. Leimojen määrä lasketaan kuitin loppusummasta. Vain käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla tehdyistä ostoksista saa leimoja, laskutuskaupasta leimoja ei myönnetä.

Ostokseksi luetaan tankkaus Teboil-huoltamolla, -automaattiasemalla tai Express-automaattiasemalla sekä ostokset Teboil-huoltamolla Veikkausta ja Fintotoa lukuun ottamatta. Myös D-korttiostot käyvät, jos kuitissa on euromääräinen summa. Automaattikuitin summa voidaan laskea yhteen kassalta tehtyihin ostoihin; esim. 25 € tankkauskuitti automaatista + 6 € ostot kassalta = 31 € à 3 leimaa.

10 leimalla voi lunastaa yhden keräilyhintaisen tuotteen. Keräilyhintaisesta tuotteesta ei saa muita lisäalennuksia. Leimat saa alennusten jälkeen kuitin loppusummasta. Keräilytuotteita voi ostaa normaalihintaan ilman keräilyleimoja. Fiskars-tai Gerber tuotetta ei myydä kampanjahinnalla, jos kampanjakuponkia tai leimoja on muokattu, kopioitu tai vahingoitettu, tai leimojen määrä ei riitä alennukseen.

Kampanjaan eivät osallistu seuraavat Teboil-huoltamot: Alastaro; Huittinen; Hyrylä; Joroinen; Joutsa; Lapinlahti; Luumäki; Maarianhamina; Kuopio Männistö; Mäntsälä; Mäntyharju; Nokia; Tampere Epilä, Tampere Vehmainen; Suomussalmi Ruhtinansalmi; Vesanto.