Tatuointiarvonnan säännöt

I love Teboil -tatuoinnin toteuttaminen

  1. Arvonnan järjestäjinä toimivat Oy Teboil Ab, Plaza Loiste, Äyritie 20, 01510 Vantaa sekä Unique Art-Sonck, Sibeliuksenkatu 11, 13100 Hämeenlinna. Facebook ja Instagram eivät ole kilpailun järjestäjiä, eivätkä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen.
  2. Osallistumisaika on 30.6.-11.7.2016. Arvonta tapahtuu 12.7.2016. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
  3. Arvontaan voi osallistua sekä Teboilin että Unique Art Tattoo Festivalin Facebook- ja Instagram-sivuilla vastaamalla kilpailupostauksen kommenteissa tai lähettämällä yksityisviestin Teboilin FB-sivulla. Osallistujan tulee asua vakituisesti Suomessa ja hänen tulee olla 18-vuotta täyttänyt.
  4. Palkintona arvonnassa on I <3 Teboil -aiheinen tatuointi (Arvo on noin 200 €). Tatuoinnin ottaja palkitaan myös 200 € Teboil-lahjakortilla.
  5. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan Teboilin ja Unique Art Tattoo Festivalin Facebook-sivuilla.
  6. Palkinnon lunastaminen tapahtuu Unique Art Tattoo Festival -tapahtumassa 29.-30.7.2016. Tarkka kellonaika sovitaan erikseen. Voittaja vastaa mahdollisista matka- ja majoituskuluista itse. Tapahtuma taltioidaan ja videota käytetään järjestäjien jälkimarkkinoinnissa sosiaalisessa mediassa ja Teboilin uutiskirjeessä. Jälkimarkkinoinnista ei makseta erillistä korvausta.
  7. Tatuoinnin toteuttamisesta vastaa Unique Art-Sonck. Tatuoinnin koko, väritys ja sijainti kehossa suunnitellaan yhdessä tatuoijan kanssa. Tatuoijalla on lupa kieltäytyä tatuoimasta tiettyihin vartalon kohtiin (kuten genitaalialue). Tatuoija on ammattitatuoija, joka tekee työnsä huolella ja hygieniasäädösten mukaisesti. Voittajan on täytettävä tatuointiliikkeiden asiakastietolomake.
  8. Osallistumalla kampanjaan osallistujat hyväksyvät kampanjan säännöt ja lupautuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän näiden sääntöjen perusteella tekemiä päätöksiä. Mikäli voittaja ei pysty sitoutumaan kampanjan sääntöihin, arvotaan uusi voittaja.
  9. Arpajaisverosta vastaa Oy Teboil Ab.

 

ASIAKASTIETOLOMAKE / SOPIMUS TATUOINTITYÖSTÄ
(täytetään tatuoinnin ottamisen yhteydessä)

Tatuoinnin ottaja vakuuttaa:

Olen 18 vuotta täyttänyt. En sairasta keltatautia, hepatiittisairauksia, epilepsiaa, verenvuototautia, Hi-virusta enkä aidsia. Minulla ei myöskään ole mitään muita tauteja tai sairauksia, jotka vaarantavat tatuoijan terveyttä tai estävät tatuoinnin teettämisen enkä ole raskaana. Tehdessäni päätöksen tatuoinnin teettämisestä en ole alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alainen.

Minulla ei ole henkistä, fyysistä tai lääketieteellistä vikaa tai vammaa, joka voisi vaikuttaa tällä hetkellä hyvinvointiini suoraan tai välillisesti, vaikuttaen päätökseeni tatuoinnin teettämisestä.

Tatuoimisen yhteydessä tutustun tarkasti jälkihoito-ohjeisiin ja sitoudun noudattamaan kaikkia tatuoinnin hoitamiseen liittyviä ohjeita ja toimenpiteitä. Jos oma huolimattomuuteni tai laiminlyönti hoidon suhteen aiheuttaa minkäänlaisia toimenpiteitä tatuoinnin suhteen, sitoudun kustantamaan ne itse. Olen tietoinen hoito-ohjeiden laiminlyömisen aiheuttamista mahdollisista vaaroista, kuten tulehtuminen ja sen hoitamatta jättämisestä aiheutuva mahdollinen verenmyrkytys.

Vastaan itse mahdollisista omista pakkoliikkeiden (mm. hermokohdat sekä pyörtyminen) aiheuttamista ohilyönneistä sekä väriaineen aiheuttamasta allergisesta tai muusta reaktiosta.

Tietoisena jälkihoito-ohjeiden tärkeydestä ja niiden laiminlyönnin aiheuttamista seurauksista vapautan tatuoinnin tekijän vastuusta paranemisen suhteen.

Olen lukenut ja ymmärtänyt jokaisen tässä lomakkeessa olevan kohdan ja vakuutan että seuraava tiedonanto on tosi.