Teboil Älytankkaus - fiksuin tapa tankata

Teboil Älytankkaus on nopea ja turvallinen tapa tankata kortittomasti yrityksen henkilö- ja pakettiautot.

Mikä on Teboil Älytankkaus?

Teboil Älytankkaus on kortiton tapa tankata yrityksen henkilö- ja pakettiautot. Kun yritykselläsi on Teboil Yrityskorttisopimus, voit valita käytetäänkö polttoaineostoihin Teboil Yrityskorttia vai tehdäänkö ostot kortittomasti Teboil Älytankkauksen avulla. Kortti ja kortiton vaihtoehto voivat toki olla käytössä samanaikaisesti.  

Auton polttoainetankin täyttöaukon yhteyteen asennetaan älytankkausanturi, jossa on tieto autoon soveltuvasta polttoaineesta sekä yrityksen ostoehdot.  Teboil Älytankkausmittareilla autoon pystyy tankkaamaan vain kyseistä polttoainetta yrityksen sopimuksen mukaisin ostoehdoin. 

Teboil Älytankkaus on turvallinen. Jos älytankkausanturin yrittää irrottaa autosta, se rikkoutuu käyttökelvottomaksi.

Miten Teboil Älytankkaus toimii?

Polttoainetta voi tankata vain ajoneuvoon, jossa on sopimuksen mukainen Teboil Älytankkausanturi. Asemalla polttoainepistooli tunnistaa auton älytankkausanturin langattomasti radiotaajuutta käyttäen. Tämän jälkeen polttoainepistoolissa oleva lukija antaa tankkausluvan.  Polttoainemittari pysähtyy, kun tankkauspistooli otetaan pois tankin täyttöaukosta. Tankkauksen jälkeen voit halutessasi tulostaa kuitin korttiautomaatista. Tankkaukset näkyvät myös reaaliaikaisesti maksuttomassa Teboil KorttiExtranet -palvelussa.

ÄLYTANKKAUSASEMAT

Teboil Älytankkausasemia on erityisesti pääkaupunkiseudulla. Katso tarkat sijainnit asemahausta. Polttoaineen hinta on sama huolimatta tankkaatko kortilla vai kortittomasti. Teboil Älytankkausanturin asennuksesta maksetaan ajoneuvokohtainen asennushinta.

Näin saat käyttöön Teboil Älytankkauksen

Täytä sähköinen hakemus. Jos sinulla on jo Teboil Yrityskortti, täytä linkin hakemuksessa ainoastaan kohta "Ajoneuvokohtaisia älytankkausantureita."