Teboil Bensiinit

Rikittömien Teboil Bensiinien lisäaineistus pitää auton polttoainejärjestelmän ja moottorin puhtaana ja polttoaineen kulutuksen ja pakokaasupäästöt mahdollisimman alhaisina.

Nainen tankkaa

Teboil Bensiineillä saavutetaan hyvä ajettavuus ja ne toimivat luotettavasti ympäri vuoden Suomen vaihtelevissa käyttöolosuhteissa.

Vuoden 2011 alusta Suomessa yleisimmin käytetyn 95-oktaanisen bensiinin etanolipitoisuus nousi enintään 10 tilavuusprosenttiin. 95 E10 -bensiini soveltuu noin 72 prosenttiin bensiinikäyttöisistä autoista. Sen lisäksi Suomessa on myynnissä enintään 5 prosenttia etanolia sisältävää 98 E5-oktaanista bensiiniä, joka soveltuu kaikkiin henkilöautoihin.

Teboil Bensiini 95 E10

Teboil Bensiini 95 E10 on rikitön, runsashappinen bensiini suurimmalle osalle bensiinikäyttöistä autokantaa. 95 E10 -bensiinin soveltuvuuden ajoneuvoon voi tarkastaa täältä.

Teboil Bensiini 95 E10 täyttää suomalaisen SFS 5979 -polttoainestandardin mukaiset moottoribensiinin laatuvaatimukset.

>> Tuotetiedote

>> Käyttöturvallisuustiedote

Teboil Bensiini 98 E5

Teboil Bensiini 98 E5 on korkeaoktaaninen, rikitön, runsashappinen bensiini korkeaoktaanisen bensiinin käyttöä edellyttäville neli- ja kaksitahtimoottoreille sekä niille uuden teknologian bensiinimoottoreille, joiden moottorinohjausjärjestelmä pystyy hyödyntämään korkeamman oktaaniluvun.

Teboil Bensiini 98 E5 täyttää eurooppalaisen EN 228 -polttoainestandardin mukaiset moottoribensiinin laatuvaatimukset.

>> Tuotetiedote

>> Käyttöturvallisuustiedote

Teboil Pienmoottoribensiini 2-T ja 4-T

Teboil Pienmoottoribensiini palaa lähes täydellisesti, jolloin palotilaan syntyy vähemmän karstaa ja pakokaasut ovat puhtaampia. Näin myös moottori pysyy puhtaampana. Teboil Pienmoottoribensiini on alkylaattibensiini eikä sisällä bentseeniä eikä aromaatteja. Se säilyttää ominaisuutensa pidempään, soveltuen hyvin säilytysbensiiniksi sellaisenaan. Pienmoottoribensiini vastaa 98-oktaanista bensiiniä.

Pienmoottoribensiini 2-T on tarkoitettu käytettäväksi kaksitahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä. Sisältää 2 % täyssynteettistä, biologisesti hajoavaa kaksitahtiöljyä.

>> Käyttöturvallisuustiedote

Pienmoottoribensiini 4-T on tarkoitettu käytettäväksi nelitahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä.

>> Käyttöturvallisuustiedote

Teboil Pienmoottoribensiinit 2-T ja 4-T ovat myynnissä Teboil-huoltoasemilla 5 litran kanistereissa.