Teboil - suomalaista öljyosaamista

Teboil-voiteluaineilla on vahva ja vakiintunut asema Suomen markkinoilla. Yhtiön oman tuotemerkin kehitys alkoi jo yli 50 vuotta sitten. Alusta pitäen päämääränä on ollut valmistaa tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin. Nykyisellään Teboil hallitsee Suomessa lähes kolmannesta voiteluaineiden kokonaismarkkinoista.

Jatkuva kehitystyö

Nopea tekninen kehitys sekä ajoneuvo- ja konevalmistajien muuttuvat suositukset asettavat voiteluaineille jatkuvasti uusia haasteita. Teemme jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä asiakkaiden, lisäaine-, ajoneuvo- ja konevalmistajien kanssa uusien, yhä parempien ja suorituskykyisempien voiteluaineiden kehittämiseksi.

Pohjoinen ilmastomme asettaa voiteluaineille erityisiä vaatimuksia etenkin kylminä vuodenaikoina. Teboil-voiteluaineiden kehitystyön tavoitteena on tuoda markkinoille suorituskykyisiä, erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvia voiteluaineita. Teboil-voiteluaineet valmistetaan Haminan voiteluainetehtaassa. Valmistus ja laboratoriotoiminnot ovat saaneet SFS-EN ISO 9001:2008 -laatusertifikaatin ja SFS-EN ISO 14001:2004 -ympäristösertifikaatin sekä OHSAS 18001:2003 -työterveys- ja työturvallisuussertifikaatin.

Liikenteen voiteluaineet

Teboililla on laaja valikoima voiteluaineita sekä kevyen että raskaan ajoneuvokaluston kaikkiin voitelutarpeisiin. Teboil tuo markkinoille aktiivisesti uusia voiteluaineita, mikä lisää asiakkaan mahdollisuuksia valita tarkoitukseensa parhaiten soveltuva tuote.

Teollisuusvoiteluaineet

Teboil on teollisuusyritysten luotettava ja innovatiivinen voiteluainekumppani. Monipuolinen tuoteohjelma, mahdollisuus räätälöityjen tuotteiden kehittämiseen ja optimoidun voiteluhuollon ohjelma OVHO auttavat teollisuusasiakasta järkeistämään voiteluainetarpeensa.


Lataa tuoteluettelo pdf-muodossa >>