Tankkausetuja ammattiliikenteen D-automaateilla

Eura

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Rakentajantie. Lähestymiskartta >>

Tarjoamme kaikille Euran D-automaatista 100–200 litraa tankanneille pullakahvit ja yli 200 litraa tankanneille sämpyläkahvit kahvila Roosassa. Edun saa esittämällä päivän tankkauskuitin kassalla. Etu on voimassa 1.2.–31.3.2018.

Joutsa, Leivonmäki

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Kangastie 1. Lähestymiskartta >>

Yli 200 litraa dieseliä tai yli 500 litraa moottoripolttoöljyä tankanneille tarjoamme ilmaiset sämpylä- tai pullakahvit. Edun saa esittämällä päivän tankkauskuitin aseman kassalla. Etu on voimassa 31.5.2018 asti.

Jämsä

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Patalahdentie 20 (vt 9). Lähestymiskartta >>

Yli 200 litraa Patalahden D-automaatista tankanneille tarjoamme ilmaiset letut tai karjalanpiirakkaa kahvin kera Patalahden liikenneasemalla. Edun saa näyttämällä päivän tankkauskuitin aseman kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Kangasniemi Lapaskangas

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Kiviniementie 2. Lähestymiskartta >>

Yli 200 litraa dieseliä tai yli 500 litraa moottoripolttoöljyä Lapaskankaan D-automaatista tankanneille tarjoamme ilmaiset sämpylä- tai pullakahvit. Edun saa näyttämällä päivän tankkauskuitin aseman kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Oulu

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Kaakkurinkulma 1. Lähestymiskartta >>

Lisäalennus 0,50 snt/litra (sis. alv) Teboil Kaakkurinhovin D-automaatin dieseltankkauksista. Etu on voimassa toistaiseksi.

Turku

Turku Pansiontien D-automaatti sijaitsee osoitteessa Pansiontie 14. Lähestymiskartta >>
Turku Rahtarinkujan D-automaatti sijaitsee osoitteessa Rahtarinkuja 2. Lähestymiskartta >>

Tarjoamme kaikille Turku Pansiontien tai Turku Rahtarinkujan D-automaatilla 150–249 litraa tankanneille kahvin, ja 250 litraa tai enemmän tankanneille kahvin ja sämpylän Teboil Turku Rautatehtaankadun huoltoasemalla. Edun saa näyttämällä päivän tankkauskuitin huoltoaseman kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Tervetuloa!