Kattavin kokonaispalvelu ammattiliikenteelle ja koneyrittäjille

Teboilin sopimusasiakkaana hyödyt maan parhaasta kokonaispalvelusta ammattiliikenteelle ja koneyrittäjille. Tarjoamme huippulaatuisen dieselvalikoiman, noin 450 sopimushintaista tankkauspaikkaa, maan laajimmat kortittoman tankkauksen verkoston ja AdBlue-verkoston sekä maksuttoman KorttiExtranetin helpottamaan hallintoa.

Teboil D-kortti

Ammattiliikenteen ja koneyrittäjän tankkaus- ja maksukortilla käytettävissäsi on noin 450 sopimushintaista tankkauspaikkaa.

Lue lisää

Teboil Kortiton tankkaus

Teboil tarjoaa Suomen kattavimman kortittoman tankkauksen verkoston. Kaikilla 215 Teboil D-automaatilla voi tankata myös kortittomasti.

Lue lisää

DKV-kortti

Monipuolisin ja laajimmin toimiva ammattiliikenteen palvelu- ja maksukortti Euroopassa. Suomessa saat DKV-kortin vain Teboililta.

Lue lisää

Teboil Dieselöljy

Korkealaatuinen, rikitön dieselöljy, jonka ominaisuudet on kehitetty ammattiautoilijoiden toiveiden pohjalta Suomen vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

Lue lisää

Teboil Green+ Uusiutuva Diesel

Kaikille dieselmoottoreille soveltuva Teboil Green+ on sataprosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista valmistettu dieselpolttoaine.

Lue lisää

Teboil Kevytpolttoöljy

Suomalaisiin olosuhteisiin kehitetty moottoripolttoöljy koneisiin ja lämmityskäyttöön. Teboilin laaja varastoverkosto takaa luotettavat toimitukset.

Lue lisää

Teboil Voiteluaineet

Raskaalle kalustolle suomalaisiin, haastaviin sääolosuhteisiin yli 50 vuoden kokemuksella kehitetyt voiteluaineet.

Lue lisää

AdBlue®

Teboilin AdBlue®-verkosto on maan laajin - tankkauspaikkoja on jo 170.

Lue lisää

Hyvän tauon paikka

Teboil-huoltamoilla kahvi on aitoa JuhlaMokkaa ja ruoka laadukkaista raaka-aineista kokin paikan päällä valmistamaa.

Lue lisää