Etuja bussikuskeille Teboil-asemilla

Espoo Kivenlahti: Kahvi 1,30 euroa.

Heinola Tähtihovi: Ennakkoilmoitus ryhmästä vähintään tuntia ennen: kuskille 10 euron lahjakortti, kun ryhmäkoko on vähintään 15 henkilöä. Kuski ja matkanjohtaja ruokailevat veloituksetta (ei Rolls).

Lempäälä Pirkanhovi: Talo tarjoaa ryhmän kuljettajalle tuoreet suolaiset ja makeat kahvileivät kahvin kera. jonka lisäksi hän saa ryhmän tuonnista (min. 15 hlöä) 10 € lahjakortin. Pirkanhovin VIP-tilassa kuljettaja voi rentoutua ja nauttia virvokkeet omassa rauhassa. Kun ilmoittaa etukäteen ryhmän saapumisesta, asiakaspalvelija kokoaa halutut evästauon tuotteet tarjottimelle, jonka kanssa kuljettaja voi VIP-tilaan halutessaan siirtyä.

Rautjärvi Simpele: Kuski ruokailee veloituksetta.

Salo Suomusjärvi Kivihovi: Jos ryhmäkoko on vähintään 20 henkilöä, kuskille 10 euron lahjakortti sekä suolainen/makea kahvileipä ja kahvi. Jos ryhmä syö lounaspöydästä, kuskille ilmainen lounaspöytä. Jos koko ryhmä syö a la cartea, kuskille ilmainen a la carte -annos.

Vaalimaa, Rajahovi: Ryhmäetu yhteismaksulla etukäteen tilattuna -15 %. Kun ryhmä vähintään 15 henkilöä, kuski ja matkanjohtaja ruokailevat veloituksettta. Lisäksi kuski saa 10 euron lahjakortin käytettäväksi ostoksiin Rajahovissa.

Varkaus Käpykangas: Ilmainen lounas tai kahvi + makea/suolainen kahvileipä, kun tuo vähintään 10 henkilön ryhmän.

Tervetuloa!