Teboilin uudistunut lounas profiloituu monipuolisuudellaan

Teboil-asemien lounaspöytä on uudistettu moneen tilanteeseen ja erilaisille ruokailijoille sopivaksi. Pääosassa on runsas salaattivalikoima, ja lounaalla on vaihtoehtoja niin kokeilunhaluisille kuin perinteisempien makujen ystäville.

Ne ajat ovat takana, kun ateria huoltamolla tarkoitti mautonta mättöä.

Teboilin lounaspöydästä voi valita samaan hintaan sekä salaattibuffetin antimia että lämpimiä ruokia. Teboil-asemat palvelevat niin perinteisten makujen ystäviä, uusien ruokien etsijöitä, terveystietoisia ruokailijoita, kasvisyöjiä kuin lapsia – ihan jokaista. Suurimmilla asemilla lounaspöytä on suorastaan late lunch, sillä ruokaa on tarjolla jopa iltakuuteen saakka.

Teboilin värikäs salaattibuffet ja maistuvat pääruoat

Teboil-asemien lounaan tuore tähti on uusittu salaattipöytä, jossa on raikkaita ja monipuolisia makuja. Harkitusti laaditussa kattauksessa on nyt myös yllätyksellisiä elementtejä sekä monenlaista suutuntumaa.

Mukana on ruokaisia salaatteja sekä erilaisia proteiinin lähteitä. Perinteisten lihan, kanan tai juustojen lisäksi tarjolla on esimerkiksi papuja, herneitä tai linssejä. Kasvissyöjät on huomioitu kerrankin kunnolla. 

Lounaan pääruokavaihtoehdoissa on aina kotiruoka, jossa tuntuvat perinteiset ja turvalliset maut. Toisena vaihtoehtona on mielenkiintoisia makuja maailmalta. Monilla asemilla pöydässä on vielä päivän keitto, joka on usein valmistettu kasviksista.

Teboil-asemat panostavat laatuun

Raaka-aineiden laatu on hyvässä ruoassa ratkaiseva tekijä. Teboilin lounaalla ne ovat kotimaisia ja usein läheltä hankittuja. Ruokalistan suunnittelussa seurataan ruokavuoden sesonkeja, minkä lisäksi viimeisimmät trendit ovat mukana kattauksessa.

Kaikki lounaat eivät ole samasta puusta. Paikallisen kokin persoonallinen kädenjälki saa näkyä, eikä ruokien valmistuksessa käytetä teollisia ratkaisuja. Mukana on esimerkiksi paikan päällä tehtyjä salaattien kastikkeita ja marinadeja sekä runsaasti tuoreita yrttejä.

Lounaspaikka arjessa tai reissun päällä – vaikka koko perheelle

Teboilin uusittu kattaus on suunniteltu palvelemaan monenlaisia ruokailijoita. Arkena moni irrottautuu kiireestä lounastauolla Teboililla. Etenkin toimistotyötä tekeviä ja rakennustyömiehiä tapaa kuulumisia vaihtamassa lounasaikaan, minkä lisäksi eläkeläiset ovat löytäneet Teboilin lounaspaikkana. Heille valmis kattaus on helppo vaihtoehto keittiössä häärimisen asemesta.

Lounaspöydän onkin sovittava moneen tarpeeseen. Varsinkin suuremmilla liikenneasemilla tärkeä ryhmä ovat myös reissussa olevat perheet ja muut matkaajat.

Teboilin lounas tarjoaa nopean ja helpon vaihtoehdon asiakkaille, jotka haluavat tuoreita, herkullisia ja myös terveellisiä ruokia. Tarjolla on aina vastaleivottua leipää, ja samoin ruokajuomat sekä kahvi tai tee kuuluvat hintaan.