Asematyypit

Teboil-asemaverkostoon kuuluu 114 huoltoasemaa ja 214 automaattiasemaa, joista 63 on Teboil Express -automaattiasemia. Lisäksi ammattiliikennettä palvelee 217 D-automaattia.

Teboil Avia

Teboil-huoltoasemalta löytyvät tuotteet ja palvelut niin autoille kuin ihmisille. Liikepaikasta riippuen huoltoaseman palveluihin kuuluvat polttoaineiden lisäksi kahvio-ravintola, myymälä, auton pesu ja huolto, kattava valikoima autotarvikkeita ja Teboil Voiteluaineita sekä puhdasta Teboil Nestekaasua.

Teboil shop&deli -huoltoasema huoltaa ihmisiä entistä monipuolisemmin. Teboil shop&delissä voit herkutella Kotipizzan, Rollsin tai 55 Burger, Cola, Friesin annoksilla, istahtaa tauolle höyryävän kahvin ja tuoreen sämpylän tai pullan ääreen, tai ostaa makupalat mukaan. Shop&deli on nopean asioinnin Teboil-huoltoasema, jonka myymälässä teet helposti täydennysostokset.

Teboil-automaattiasemalla tankkaat vaivattomasti mihin vuorokaudenaikaan vain, ja saat polttoaineista samat kanta-asiakasalennukset kuin Teboil-huoltoasemillakin.

Teboil Express -automaattiasemalla tankataan jatkuvasti edullista nettohintaista polttoainetta. Hinnat ovat Express-asemilla kaikille samat maksutavasta riippumatta.

Teboil D-automaatit sijaitsevat keskeisten liikenneväylien varrella tai teollisuustaajamissa, ja niille on helppo ajaa isollakin yhdistelmällä. D-automaatit ovat avoinna yötä päivää läpi vuoden.