Teboil Lounas

Noutopöytä on nopea ja monipuolinen tapa ruokailla kiireisellekin matkalaiselle - ruoka lautaselle ja syömään!

Teboil-huoltamoilla lounas valmistetaan paikanpäällä omassa keittiössä. Lounaspöydästä voi valita samaan hintaan sekä salaattibuffetin antimia että lämpimiä ruokia. Monipuolisesta tarjonnasta saavat koottua mieleisensä annoksen niin perinteisten makujen ystävät, uusien ruokien etsijät, terveystietoiset, kasvisyöjät kuin lapsetkin.

Teboil-asemat panostavat laatuun

Raaka-aineiden laatu on hyvässä ruoassa ratkaiseva tekijä. Teboilin lounaalla ne ovat kotimaisia ja usein läheltä hankittuja. Ruokalistan suunnittelussa seurataan ruokavuoden sesonkeja, minkä lisäksi viimeisimmät trendit ovat mukana kattauksessa. Paikallisen kokin persoonallinen kädenjälki saa näkyä, eikä ruokien valmistuksessa käytetä teollisia ratkaisuja.

Katso lähin lounaspaikka >>

Teboil Lounas on tarjolla noutopöydästä muutamin poikkeuksin:

Keittolounasta tarjoavat Teboil Iisalmi,  Teboil Joensuu Kirkkokatu ja Teboil Oulu Tuira

Lautaslounasta tarjoaa  Teboil Hämeenlinna

Ateriapassilla joka 11. ateria ilmaiseksi

Asemakohtaiseen ateriapassiin saat leiman jokaisesta aikuisten yli 7,90 € maksavasta lounas- tai a la carte -annoksesta. Kymmenen leiman jälkeen yhdestoista ateria on ilmainen.

(Huom. Kaikilla asemilla ateriapassi ei ole käytössä.)

Teboil Lounas

Lounaan sisältö vaihtelee asemittain, mutta tyypillisesti hintaan sisältyy noutopöydän lämpimät ruuat, salaattipöytä, leipä, ruokajuoma (vesi, maito, piimä, kotikalja) sekä kahvi tai tee.