Lempäälä Pirkanhovi Palvelut ryhmille

Teboil Pirkanhovista löydätte ihanteellisen pysähdyspaikan sekä pienille että isoille ryhmillenne, kaikkina aikoina. Asiakaspaikkoja meillä on 400 ja olemme avoinna kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä – joulusta juhannukseen. Meille olette aina tervetulleet!

Tarjolla on monenlaista virvoketta:

  • Runsas aamiaisemme on katettuna maanantaista lauantaihin klo 6–9 hintaan 8,90 € / hlö, ja tilauksesta myös sunnuntaisin. Aamiaispöytä sisältää muun muassa tuoreet kasvikset, meillä paistetut leivät, munakkaan, pekonia, nakkeja sekä mustaa makkaraa, tuorepuristetun mehun sekä kahvin tai teen.
  • Noutopöydässämme on tarjolla meillä valmistettua, herkullista, päivittäin vaihtuvaa ja vatsan täyttävää lounasta klo 10–16 hintaan 10,90 € / hlö, ja viikonloppuisin 12,90 € / hlö. Keittolounas ma-su 8,90 € ja salaattipöytä ma-su 8,90 €. Lasten lounas (alle 12-vuotiaat) 6,80 €. Suvisesonkina kesäkuusta syyskuuhun noutopöytä on tarjolla iltakuuteen. Linjastomme ja noutopöytämme ovat kaksipuolisia, joten ruokailu sujuuu jouhevasti.
  • À la carte -keittiömme palvelee klo 10-21 – ja sovittaessa muulloinkin. Suvisesonkina kesäkuusta syyskuuhun keittiö palvelee iltakymmeneen asti.
  • Kaikkina aikoina valikoimastamme löytyvät myös aina herkulliset, tuoreet suolaiset ja makeat pikkupurtavat, kuten meillä valmistetut munkkirinkilät!
  • Myymälämme on avoinna kellon ympäri, joten sieltä löytyvät aina niin matkaeväät kuin tuliaisetkin kätevästi mukaan!

HUOM! Etukäteen tehdystä ryhmäruokailun tilauksesta ryhmän jäsenet saavat 15% alennuksen.

Myös kuljettaja tarvitsee lepotaukonsa – ja meiltä sen saa!

Haluamme toimia parhaana taukopaikkana tärkeille ja arvostetuille ammattikuskeillemme. Pirkanhovin VIP-tila tarjoaa kuljettajille aina mukavan ja leppoisan hengähdystauon työn lomaan, jossa voi halutessaan rentoutua ja nauttia virvokkeet omassa rauhassa. Kun ilmoittaa etukäteen ryhmän saapumisesta, asiakaspalvelija kokoaa halutut evästauon tuotteet tarjottimelle, jonka kanssa kuljettaja voi VIP-tilaan halutessaan siirtyä.

Ryhmän kuljettajalle talo tarjoaa tuoreet suolaiset ja makeat kahvileivät kahvin kera. Lisäksi kuljettaja saa ryhmän tuonnista (min. 15 hlöä) 10 € lahjakortin. Samankokoisen ryhmän matkanjohtaja ruokailee Pirkanhovissa myös veloituksetta.

Haluamme palvella Teitä ja asiakkaitanne mahdollisimman hyvin, joten halutessanne räätälöimme palvelumme juuri ryhmällenne sopivaksi.

Ottakaa yhteyttä meihin puhelimitse 020 470 8744, tai sähköpostitse vastaava@ts-hovi.fi, niin neuvotellaan juuri Teille sopiva palvelukokonaisuus.

Ammattitaitoinen, iloinen ja palveleva henkilökuntamme toivottaa matkoillenne turvallisia kilometrejä ja Teidät aina lämpimästi tervetulleiksi Pirkanhoviin!