Onpa ihanaa olla auto - ja autoilija

TEBOIL ON AUTON JA AUTOILIJAN HYVINVOINTIKESKUS

Teboil tarjoaa täysihoidon niin autolle kuin autoilijallekin. Auto kuntoon ja samalla vatsa täyteen. Meiltä saat niin auton vuosihuollon, renkaiden vaihdon kausisäilytyksineen, autopesun kuin voiteluaineetkin, ja tämän lisäksi päivän leikkeen kyytipojaksi

Huollata autosi

Teboil-huoltoasemat tarjoavat monipuolisen valikoiman ammattitaidolla tehtyjä autonhuoltopalveluita, kuten renkaanvaihdot, ilmastointihuollot, öljynvaihdot ja määräaikaishuollot. Kattava verkostomme takaa, että löydät helposti lähimmän huoltoja tarjoavan Teboil-aseman. Sekä työlle että käytettäville osille myönnetään takuu. Muistathan hyödyntää myös laajan autotarvikevalikoimamme lasinpesunesteestä polttimoihin ja pyyhkijänsulkiin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Katso tästä kaikki autonhuoltopalveluja tarjoavat Teboil-huoltoasemat

Teboil lounas

Teboil-huoltamoilla lounas valmistetaan paikanpäällä omassa keittiössä. Lounaspöydästä voi valita samaan hintaan sekä salaattibuffetin antimia että lämpimiä ruokia. Raaka-aineemme ovat kotimaisia ja usein läheltä hankittuja. Ruokalistan suunnittelussa seurataan ruokavuoden sesonkeja, minkä lisäksi viimeisimmät trendit ovat mukana kattauksessa. Paikallisen kokin persoonallinen kädenjälki saa näkyä, eikä ruokien valmistuksessa käytetä teollisia ratkaisuja. Kysy asemalta ateriapassia, jolla saat joka 11. aterian ilmaiseksi.

(Huom. Kaikilla asemilla ateriapassi ei ole käytössä)

Katso lähin lounaspaikka

Teboil Lounas on tarjolla noutopöydästä muutamin poikkeuksin:

Keittolounasta tarjoavat Teboil Iisalmi,  Teboil Joensuu Kirkkokatu ja Teboil Oulu Tuira

Lautaslounasta tarjoavat Teboil Tampere AitolahtiTeboil Tampere Lielahti ja Teboil Hämeenlinna

Pesetä autosi

Suomen vaihtelevissa keleissä auton pesu ei ole vain ulkonäkökysymys, vaan säännöllinen pesu on yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä. Auton pinnoille syntyy hiekasta, pölystä, kurasta, loskasta, maantiesuolasta ja nastarenkaiden irrottamasta asfalttipiestä vaikeasti irtoava rasvainen likakerros. Pesemällä autosi noin kahden viikon välein voit hidastaa maalipinnan himmenemistä, irtokivien aiheuttamien vaurioiden leviämistä ja muuta autonkorin korroosiota. Lisäksi vahaus 2-4 kertaa vuodessa antaa hyvän suojan auton maalipinnalle; vahattu pinta hylkii vettä ja likaa ja on helpompi pitää puhtaana.

Lue lisää Teboil autopesusta

Katso tästä kaikki Teboil-huoltoasemat, joissa on autonpesukone

Hyödynnä Teboil Pesupassia, jolla saat etua joka kuudennesta pesusta!