Keräilykampanjan säännöt

Keräilyleimoja jaetaan ostosten yhteydessä 1.9.-31.12.2019. Keräilytuotteita voi lunastaa 15.1.2020 asti.

Jokaisesta 5 euron ostoksesta saa yhden keräilyleiman; esim. 20 euron ostoksesta saa neljä leimaa. Leimojen määrä lasketaan kuitin loppusummasta. Leimoja saa käteisellä, pankkikorteilla, luottokorteilla sekä Teboil Maksuaika- ja Yrityskorteilla tehdyistä ostoksista. Myös Teboil D-korttiostot käyvät, jos kuitissa on euromääräinen summa.

Ostokseksi luetaan tankkaus Teboil-huoltamolla, automaattiasemalla tai Express-automaattiasemalla sekä ostokset Teboil-huoltamolla Veikkausta ja Fintotoa lukuun ottamatta. Automaattikuitin summa voidaan laskea yhteen kassalta tehtyihin ostoihin; esim. 25 € tankkauskuitti automaatista + 6 € ostot kassalta = 31 € eli saat 6 leimaa.

10 leimalla voi lunastaa yhden keräilyhintaisen tuotteen. Keräilyhintaisesta tuotteesta ei saa muita lisäalennuksia. Leimat saa alennusten jälkeen kuitin loppusummasta. Keräilytuotteita voi ostaa myös normaalihintaan ilman keräilyleimoja. Tuotetta ei myydä keräilyhinnalla, jos keräilykuponkia tai leimoja on muokattu, kopioitu tai vahingoitettu, tai leimojen määrä ei riitä alennukseen.

Kampanjaan eivät osallistu seuraavat Teboil-huoltamot: Helsinki Kaupintie; Huittinen; Joutsa Huttula; Kuusankoski Kymintehdas; Mäntsälä Kaukalampi; Mäntyharju Kirkonkylä; Pedersöre Esse; Savonlinna Kallislahti; Vaalimaa Rajahovi.