Näin keräät leimat ja lunastat tuotteet

Leimojen kerääminen

  1. Leimavihkoja ja leimoja saa Teboil-huoltamoilta.
  2. Jokainen 5 € ostos oikeuttaa yhteen keräilyleimaan (esim. 10 euroon ostoksesta saat kaksi leimaa).
  3. Leimoja saa tankkauksista Teboil-huoltamolla, automaattiasemalla ja Express-automaattiasemalla sekä ostoksista Teboil-huoltamoilla Veikkaus-pelejä ja Fintotoa lukuun ottamatta. Myös D-korttiostot käyvät, jos kuitissa on euromääräinen summa.
  4. Näytä kassalla tankkauskuittisi ja saat leimavihkoon leiman jokaista 5 euroa kohti. Automaattikuitin summa voidaan laskea yhteen kassalta tehtyihin ostoihin; esim. 25 € tankkauskuitti automaatista + 6 € ostot kassalta = 31 € eli 6 leimaa.
  5. Leimat saa alennusten jälkeen kuitin loppusummasta.

Tuotteiden lunastaminen

  1. Keräilyleimoja jaetaan ostosten yhteydessä 1.9.–31.12.2019. Keräilytuotteita voi lunastaa 15.1.2020 asti.
  2. Voit lunastaa yhden tuotteen keräilyhintaan (-40%), kun esität kassalla leimavihkon, jossa on 10 keräilyleimaa. Keräilytuotteesta ei anneta muita alennuksia.
  3. Voit ostaa keräilytuotteita myös ilman keräilyleimoja normaalihintaan.
  4. Jos joku tuotteista myydään tilapäisesti loppuun ennen kampanja-ajan päättymistä, Teboil-huoltoasemilla ja osoitteessa www.teboil.fi/fiskars tiedotetaan, koska tuotetta saadaan lisää.

 

Huom! Kampanjaan eivät osallistu seuraavat Teboil-huoltamot: Helsinki Kaupintie; Huittinen; Joutsa Huttula; Kuusankoski Kymintehdas; Mäntsälä Kaukalampi; Mäntyharju Kirkonkylä; Pedersöre Esse; Savonlinna Kallislahti; Vaalimaa Rajahovi.