Keräilykampanjan säännöt

Keräilyleimoja jaetaan ostosten yhteydessä 1.10.-31.12.2018. Kampanjatuotteita voi ostaa 21.1.2019 asti.

Jokaisesta 10 euron ostoksesta saa yhden keräilyleiman; esim. 20 euron ostoksesta saa kaksi leimaa. Leimojen määrä lasketaan kuitin loppusummasta. Vain käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla tai MobilePaylla tehdyistä ostoksista saa leimoja, laskutuskaupasta leimoja ei myönnetä.

Ostokseksi luetaan tankkaus Teboil-huoltamolla, -automaattiasemalla tai Express-automaattiasemalla sekä ostokset Teboil-huoltamolla Veikkausta ja Fintotoa lukuun ottamatta. Myös D-korttiostot käyvät, jos kuitissa on euromääräinen summa. Automaattikuitin summa voidaan laskea yhteen kassalta tehtyihin ostoihin; esim. 25 € tankkauskuitti automaatista + 6 € ostot kassalta = 31 € à 3 leimaa.

Viidellä leimalla voi lunastaa yhden keräilyhintaisen tuotteen. Keräilyhintaisesta tuotteesta ei saa muita lisäalennuksia. Leimat saa alennusten jälkeen kuitin loppusummasta. Keräilytuotteita voi ostaa normaalihintaan ilman keräilyleimoja. Fiskars- tai Gerber-tuotetta ei myydä kampanjahinnalla, jos kampanjakuponkia tai leimoja on muokattu, kopioitu tai vahingoitettu, tai leimojen määrä ei riitä alennukseen.

Kampanjaan eivät osallistu seuraavat Teboil-huoltamot: Helsinki Pakila; Huittinen; Joutsa Huttula; Lapinlahti; Kuusankoski Kymintehdas; Loimaa Alastaro; Mäntsälä Kaukalampi; Mäntyharju Kirkonkylä; Porvoo Keskusta; Suomussalmi Ruhtinansalmi.