Huolla ja pese autosi nyt TIMMIIN KEVÄTKUNTOON

Keväällä on ihana saada auto säihkymään kilpaa auringon kanssa. Auto kaipaa niin sisäistä kuin ulkoistakin huoltoa, josta huolehtii tietenkin ammattitaitoinen Teboil huolto ja laadukas Teboil autopesu.

Teboililta saat niin auton vuosihuollon kuin renkaiden vaihdon kausisäilytyksineen vahvalla ammattitaidolla. Teboil autopesu puhdistaa auton talven jäljiltä tehokkaasti ja hellävaraisesti.

HUOLLATA AUTOSI

Teboil-huoltoasemat tarjoavat monipuolisen valikoiman ammattitaidolla tehtyjä autonhuoltopalveluita, kuten renkaanvaihdot, ilmastointihuollot, öljynvaihdot ja määräaikaishuollot. Kattava verkostomme takaa, että löydät helposti lähimmän huoltoja tarjoavan Teboil-aseman. Sekä työlle että käytettäville osille myönnetään takuu. Muistathan hyödyntää myös laajan autotarvikevalikoimamme lasinpesunesteestä polttimoihin ja pyyhkijänsulkiin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Katso tästä kaikki autonhuoltopalveluja tarjoavat Teboil-huoltoasemat 

PESETÄ AUTOSI

Suomen vaihtelevissa keleissä auton pesu ei ole vain ulkonäkökysymys, vaan säännöllinen pesu on yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä. Auton pinnoille syntyy hiekasta, pölystä, kurasta, loskasta, maantiesuolasta ja nastarenkaiden irrottamasta asfalttipiestä vaikeasti irtoava rasvainen likakerros. Pesemällä autosi noin kahden viikon välein voit hidastaa maalipinnan himmenemistä, irtokivien aiheuttamien vaurioiden leviämistä ja muuta autonkorin korroosiota. Lisäksi vahaus 2-4 kertaa vuodessa antaa hyvän suojan auton maalipinnalle; vahattu pinta hylkii vettä ja likaa ja on helpompi pitää puhtaana.

Katso tästä kaikki Teboil-huoltoasemat, joissa on autonpesukone

Lue lisää Teboil autopesusta https://www.teboil.fi/asemat/puhtaan-auton-salaisuus-on-teboil-pesu/

Hyödynnä Teboil Pesupassia, jolla saat etua joka kuudennesta pesusta!

Teboil-huoltoasemat tarjoavat monipuolisen valikoiman ammattitaidolla tehtyjä autonhuoltopalveluita, kuten renkaanvaihdot, ilmastointihuollot, öljynvaihdot ja määräaikaishuollot.

Lue lisää

Suomen vaihtelevissa keleissä auton pesu ei ole vain ulkonäkökysymys, vaan säännöllinen pesu on yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä.

Lue lisää