Voita 500 € Teboil-lahjakortti - vaikka joka viikko!

Teboil on huoltanut autoja ja ihmisiä jo 85 vuotta, ja sen kunniaksi haluamme ilahduttaa asiakkaitamme koko loppuvuoden kestävillä arpajaisilla. Helmikuusta alkaen arvomme joka viikko yhden 500 € Teboil-lahjakortin - vuoden aikana siis yhteensä 48 onnellista voittajaa!

Osallistuminen on helppoa

Osallistut arvontaan käyttämällä kanta-asiakaskorttiasi (Teboil Asiakaskortti tai Teboil Maksuaikakortti) oston yhteydessä. Ostosi voi olla pieni tai suuri – kuppi kahvia, tankkaus tai vaikka autopesu – ostoksella tai sen summalla ei ole merkitystä, kunhan olet käyttänyt kanta-asiakaskorttiasi ennen maksua.

Arvontaan tulevat mukaan ostotapahtumat niin huoltamoilla kuin automaattiasemilla – myös Teboil Express -automaattiasemilla. Kanta-asiakaskorttia kannattaa siis tästä lähtien käyttää myös nettohintaisilla Teboil Express -automaattiasemilla tankatessasi, vaikka niillä ei saakaan polttoaineesta kanta-asiakasalennusta.

Katso viikkoarvontojen voittajat >>

Jokainen ostokerta parantaa voittomahdollisuutta

Jokainen ostotapahtuma, jossa on käytetty Teboilin kanta-asiakaskorttia, on yksi osallistuminen viikkoarvontaan. Lisäksi kaikki ostotapahtumat ovat mukana vuoden viimeisessä arvonnassa. Mitä useammin siis asioit meillä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa 500 € Teboil-lahjakortti niin viikkoarvonnoissa kuin vuoden viimeisessä arvonnassa.

Lue arvonnan säännöt >>

Eikö sinulla ole vielä Teboilin kanta-asiakaskorttia? 

Liity Teboilin kanta-asiakkaaksi

>> Teboil-huoltamolla – Saat Teboil Asiakaskortin heti mukaan!

>> Teboilin nettisivulla – Teboil Asiakaskortti postitetaan sinulle kotiin.

Kanta-asiakkuus kannattaa

Teboilin kanta-asiakkaana saat alennusta 2 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä Teboil-huoltoasemilta ja -automaattiasemilta (pois lukien nettohintaiset Teboil Express -automaattiasemat). Alennuksen saa maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla. Polttoaine-edun lisäksi saat kuukausittain vaihtuvia etuja Teboil-huoltoasemilla.

Tilaa Teboilin uutiskirje, niin saat tiedon viikkoarvontojen voittajista sekä tarjouksia ja etuja kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.