Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestää Oy Teboil Ab. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan kampanjasivulla teboil.fi/500 olevissa arvonnan säännöissä.

 2. Osallistumisaika on 1.2.-31.12.2019.

 3. Osallistuminen tapahtuu tunnistautumalla ostotapahtuman yhteydessä kanta-asiakkaaksi Teboil-huoltamolla, -automaattiasemalla tai Express-automaattiasemalla. Tunnistautuminen tehdään Teboil Asiakaskortilla, Teboil Maksuaikakortilla tai MobilePay -sovelluksella
  3.1. Teboil Asiakaskortti syötetään automaattiin ennen maksuvälinettä tai huoltamon kassan maksupäätteeseen ennen maksuvälinettä.
  3.2. Mikäli maksuvälineenä käytetään Teboil Maksuaikakorttia, kanta-asiakkaaksi tunnistautuminen tapahtuu automaattisesti.
  3.3. Mikäli maksuväline on MobilePay ja MobilePay -sovellukseen on liitetty Teboilin kanta-asiakaskortti (Teboil Asiakaskortti), osallistuminen arvontaan rekisteröityy automaattisesti. MobilePay käy maksuvälineenä Teboil-huoltamoiden kassoilla.

 4. Jokainen ostotapahtuma, jossa on käytetty Teboil Asiakaskorttia tai Teboil Maksuaikakorttia, on yksi osallistuminen arvontaan lukuun ottamatta Veikkaus-pelejä. Tehdyn ostoksen ei tarvitse olla kanta-asiakasetu.

 5. Palkintona arvotaan joka viikko yksi 500 € Teboil-lahjakortti, joka koostuu 10 € ja 20 € Teboil-lahjaseteleistä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.Palkintoja arvotaan yhteensä 48 kpl.

 6. Arvontaan osallistuvat ostotapahtumat, joissa on tunnistauduttu kanta-asiakkaaksi. Arvontapäivät ovat tiistaisin ja niihin osallistuvat edellisen viikon kanta-asiakasostotapahtumat. Ensimmäinen arvonta suoritetaan 5.2.2019 ja siihen osallistuvat ajalla 1.-3.2.2019 tehdyt ostotapahtumat, joissa on käytetty kanta-asiakaskorttia. Arvonnat suoritetaan tämän jälkeen aina tiistaisin lukuun ottamatta jouluaatolle osuvaa arvontaa, joka suoritetaan torstaina 27.12.2019. Viimeinen arvonta on poikkeus. Tiistaina 7.1.2020 tehdään arvonta, johon osallistuvat kaikki ajalla 1.2.-31.12.2019 tehdyt ostotapahtumat, joissa on käytetty kanta-asiakaskorttia. Katso arvontapäivät ja osallistumisajanjaksot >>

 7. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja kotipaikkakunta julkaistaan Teboilin sähköisissä kanavissa (nettisivut, uutiskirje, sosiaalisen median kanavat). Mikäli voittoasiointi on tapahtunut huoltamolla, Teboil julkaisee siellä tiedon ”tällä asemalla voitettiin 500 €.” Katso viikkoarvontojen voittajat >>

 8. Arvontaan eivät saa osallistua Oy Teboil Ab:n henkilökunta perheineen, Teboil-kauppiaat perheineen eivätkä Teboil-asemien henkilökunta perheineen.

 9. Oy Teboil Ab vastaa arpajaisverosta.