Öljylämmittäjä: varaudu talveen ajoissa

Nyt on täydellinen aika kääntää katse talveen ja varmistaa lämmitysöljyn riittävyys ilmojen viilentyessä ja lämmitystarpeen lisääntyessä. Talvella lämmitykseen kuluu energiaa selvästi enemmän; Nyt on oikea aika tehdä tilaus ja varmistaa oikea-aikainen toimitus.

Energiatehokkaat ja käytössä edulliset Teboil Activ ja Teboil Lämmitysöljy

Teboil Activ ja Teboil Lämmitysöljy tuottavat tasaisen lämmön, minkä ansiosta kodin sisäilma on sekä terveellinen että miellyttävä. Tuotteiden lämpöarvot ovat korkeat, joten jokaisesta öljylitrasta irtoaa enemmän energiaa sekä lämmitykseen että lämpimän käyttöveden tuotantoon. Teboilin kevytpolttoöljyt myös palavat puhtaasti, mikä vähentää lämmityslaitteiston huollon tarvetta. Nuohousalan Keskusliitto ja sen jäsennuohoojat suosittelevat Teboilin kevytpolttoöljyjä.

Miksi Teboil Activ?

Teboil Activ on laadukkain ja käytössä edullisin lämmitysöljymme. Activin edut:

  • Ainutlaatuisen koostumuksensa vuoksi se palaa erityisen tarkasti tuottaen enemmän energiaa lämmitykseen pienentäen siten öljynkulutusta.
  • Samalla se vähentää merkittävästi noen muodostumista kattilassa ja pidentää kattilan huoltoväliä ja -tarvetta.
  • Nokeaa vähemmän kattilaa, jolloin puhdistustarve pienenee ja puhdistus on helpompaa.
  • Öljystä saa enemmän energiaa irti => säästöä lämmityskustannuksissa jopa 3 %

Teboil Activ -laatu edulliseen kampanjahintaan

Tilaa ennen ruuhkahuippua ja saat Teboil Activ -laadun vain yhden sentin lisähinnalla / litra peruslaatuun verrattuna. Kampanjatarjous on voimassa 30.11.2020 asti.

Teboil lämmitysöljytoimituksesta ei peritä toimitusmaksua

Lämmitysöljyhintojen vertailu kannattaa. Sivuillamme saat kätevästi laskettua päivän hinnan tilauksellesi ja laskun voit jakaa viiteen erään. Teboil toimittaa lämmitysöljyn aina ilman erillistä toimitusmaksua (koskee vähintään 1000 litran kertatoimituksia).  

Kattava varasto- ja jakeluverkostomme varmistavat luotettavat öljytoimitukset kaikkialle Suomeen.

Tilaa ja voit voittaa 1000 L Teboil Activ -lämmitysöljyä

Kaikkien kampanja-aikana 14.9.-30.11.20 tilauksen tehneiden kesken arvomme 1000 L Teboil Activ -lämmitysöljyä (arvo noin 850 €). Osallistua voit tekemällä tilauksen netissä tai asiakaspalvelussamme.

Tee tilaus helposti netissä tai soita asiakaspalveluumme

Tee tilauksesi helposti netissä osoitteessa tilaus.teboil.fi tai soita ilmaiseen tilausnumeroon 0800 183 300 arkisin klo 7-18.

Arvonnan säännöt