Nauti kodin lämmöstä paukkupakkasillakin

Nyt on täydellinen aika kääntää katse talveen ja varmistaa lämmitysöljyn riittävyys ilmojen viilentyessä ja lämmitystarpeen lisääntyessä. Talvella lämmitykseen kuluu energiaa selvästi enemmän; Nyt on oikea aika tehdä tilaus ja varmistaa oikea-aikainen toimitus.

Energiatehokkaat ja käytössä edulliset Teboil Activ ja Teboil Lämmitysöljy

Teboil Activ ja Teboil Lämmitysöljy tuottavat tasaisen lämmön, minkä ansiosta kodin sisäilma on sekä terveellinen että miellyttävä. Tuotteiden lämpöarvot ovat korkeat, joten jokaisesta öljylitrasta irtoaa enemmän energiaa sekä lämmitykseen että lämpimän käyttöveden tuotantoon. Teboilin kevytpolttoöljyt myös palavat puhtaasti, mikä vähentää lämmityslaitteiston huollon tarvetta. Nuohousalan Keskusliitto ja sen jäsennuohoojat suosittelevat Teboilin kevytpolttoöljyjä.

Miksi Teboil Activ?

Teboil Activ on laadukkain ja käytössä edullisin lämmitysöljymme. Activin edut:

  • Ainutlaatuisen koostumuksensa vuoksi se palaa erityisen tarkasti tuottaen enemmän energiaa lämmitykseen pienentäen siten öljynkulutusta.
  • Samalla se vähentää merkittävästi noen muodostumista kattilassa ja pidentää kattilan huoltoväliä ja -tarvetta.
  • Nokeaa vähemmän kattilaa, jolloin puhdistustarve pienenee ja puhdistus on helpompaa.
  • Öljystä saa enemmän energiaa irti => säästöä lämmityskustannuksissa jopa 3 %

Teboil lämmitysöljytoimituksesta ei peritä toimitusmaksua

Lämmitysöljyhintojen vertailu kannattaa. Sivuillamme saat kätevästi laskettua päivän hinnan tilauksellesi ja laskun voit jakaa viiteen erään. Teboil toimittaa lämmitysöljyn aina ilman erillistä toimitusmaksua (koskee vähintään 1000 litran kertatoimituksia).  

Kattava varasto- ja jakeluverkostomme varmistavat luotettavat öljytoimitukset kaikkialle Suomeen.

Tee tilaus helposti netissä tai soita asiakaspalveluumme

Tee tilauksesi helposti netissä osoitteessa tilaus.teboil.fi tai soita ilmaiseen tilausnumeroon 0800 183 300 arkisin klo 7-18.

Tilaa lämmitysöljyä 28.2. mennessä ja voit voittaa yön kylpylässä kahdelle

Kaikkien Teboil-lämmitysöljytilaajien kesken arvomme 3 kpl Holiday Club -kylpylälahjakorttia, arvo 138 € / kpl. Palkinto sisältää 1 vuorokauden majoituksen kahdelle aamiaisineen. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

 

Kilpailun säännöt:

1. Arvonnan järjestää Oy Teboil Ab, joka vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

2. Osallistumisaika on 28.2.2021 asti.

3. Osallistuminen tapahtuu tilaamalla Teboil lämmitysöljyä 28.2.2021 mennessä osoitteesta tilaus.teboil.fi tai numerosta 0800 183 300.

4. Jokainen lämmitysöljytilaus on yksi osallistuminen.

5. Arvomme 3 kpl Holiday Club -kylpylälahjakorttia, arvo 138 € / kpl. Palkinto sisältää yhden vuorokauden (1 vrk) majoituksen kahdelle, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Lahjakortti on voimassa kaikkina viikonpäivinä kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää toiselle henkilölle. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

6. Arvonta suoritetaan 8.3.2021 ja siihen osallistuvat automaattisesti kaikki 25.1. –28.2. välillä Teboil lämmitysöljyä tilanneet.

7. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lahjakortti toimitetaan voittajan sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja kotipaikkakunta voidaan julkaista Teboilin sähköisissä kanavissa (nettisivut, uutiskirje, sosiaalisen median kanavat).

8.  Arvontaan eivät saa osallistua Oy Teboil Ab:n henkilökunta, kauppiaat eivätkä asemien henkilökunta perheineen.