Asiakaskortilla voit voittaa vuoden pesut tai voiteluaineet

KÄYTÄ ASIAKASKORTTIASI JA VOIT VOITTAA VUODEN PESUT TAI VOITELUAINEET AUTOLLESI

Jokainen ostoksesi Teboililla on arpa, kun käytät asiakaskorttiasi. Kampanjassa voit voittaa autollesi vuoden pesut tai voiteluaineet. Kampanja on voimassa 15.10.-30.11.2020.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa: käytät vain Teboilin asiakaskorttiasi maksupäätteellä / kassalla aina kun asioit meillä. Oli ostoksesi sitten maukkaat munkkikahvit, sään mukainen autopesu tai polttoainetta, jokainen ostosi on arpalippusi. Mitä useammin käytät korttia, sitä paremmiksi voittomahdollisuutesi kasvavat. Myös Teboil Express -automaatilla käynnit huomioidaan, kunhan muistat syöttää asiakaskortin ennen maksua.

Joulukuun alussa arvomme kaikkien asiakaskorttia käyttäneiden kesken vuoden autopesut yhdelle onnelliselle. Lisäksi arvomme vuoden voiteluaineet kahdelle.

Kerro kaverillesi Teboilin asiakaskortin eduista! Asiakaskortilla saa alennusta polttoaineista kaikilta palvelevilta huoltoasemilta ja automaattiasemilta, vain Express-asemat eivät kuulu edun piiriin. Kuukausittain kanta-asiakkaille on etuja myös herkullisista suolaisista ja makeista leivonnaisista. Maksuttoman asiakaskortin voi tilata tästä ja se saapuu postitse reilussa viikossa.

Helppoa kuin mikä: käytä vain asiakaskorttiasi ja kasvatat mahdollisuuksiasi voittaa vuoden pesut tai voiteluaineet. Teboililla tavataan!

Kilpailun säännöt