DKV-kortti

DKV-kortti on monipuolisin ja laajimmin toimiva ammattiliikenteen palvelu- ja luottokortti Euroopassa. Tankkaukset, tietullit, korjaukset, hinaukset ja kuljettajan palvelut järjestyvät 42 maassa, yli 35 000 tankkauspaikalla ja 45 000 palvelupisteessä. Johtavat raskaan kaluston merkkikorjaamot eri maissa hyväksyvät DKV-kortin.

Kustannukset kuriin

DKV-kortti helpottaa kustannusten seurantaa ja hallintaa. Selkeissä laskuissa on eritelty ostokset sekä maakohtaiset laskut, ja haluttaessa luvut saa korttikohtaisesti. Laskutus tapahtuu kaksi kertaa kuukaudessa euroissa. DKV-kortti tarjoaa myös mm. arvonlisäveronpalautuspalvelun, joka palauttaa kortilla tehtyjen ulkomaisten ostojen arvonlisäverot edullisesti takaisin liikennöitsijälle. Lisätietoja DKV-kortin palveluista saa Teboililta, puh. 020 470 0900.

DKV-verkosto laajenee Venäjällä

DKV-asemaverkosto laajenee Venäjällä. Voit tankata DKV-kortillasi 111 Shell-asemalla. Tankkausten hinnoittelu perustuu mittarihintoihin. Tarkemmat sijaintitiedot löydät DKV:n verkkosivujen reittioppaasta

Korttihakemus

DKV-kortin saa Suomessa vain Teboililta; täytä DKV-korttihakemus. Allekirjoitettu hakemus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen luottokortit@teboil.fi


Tutustu myös DKV Euro Servicen omiin verkkosivuihin ja hyödynnä siellä olevaa erinomaista reittihakukonetta matkasi suunnitteluun.

Täytä DKV-korttihakemus. Allekirjoitettu hakemus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen luottokortit@teboil.fi

Hakemuslomake

Tutustu myös DKV Euro Servicen omiin verkkosivuihin ja hyödynnä siellä olevaa erinomaista reittihakukonetta matkasi suunnitteluun.

Tutustu