Teboilin jäsenedut Suomen Yrittäjille

Vuonna 1934 suomalainen merikapteeni Mauritz Skogström perusti kahden liikemiehen kanssa yhtiön nimeltä Trustivapaa Bensiini. TB:n ensimmäiset myyntikioskit avattiin Helsingin keskustaan Olavinkadulle ja Rautatientorille. Bensiiniä myytiin astioittain ja kauppa kävi hyvin. Uusia jakelupisteitä ja isojakin huoltoasemia avattiin nopeassa tahdissa. Tänä päivänä Teboilin noin 550 liikepaikan asemaverkosto kattaa koko Suomen Hangosta Ivaloon. Osaavien ja omistautuneiden kauppiasyrittäjien johtamilla Teboil-huoltoasemilla palvellaan Sinua ja autoasi vuosikymmenten kerryttämällä kokemuksella - sydämellisesti tervetuloa!

Alennus Suomen Yrittäjien jäsenkortilla 2,2 senttiä / litra bensiinistä ja dieselistä

Alennuksen saat kaikilta Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta, lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia.

Muistathan, että saat myös Teboil-lämmitysöljyä ja moottoripolttoöljyä kilpailukykyiseen Suomen Yrittäjien sopimushintaan. Kysy hintatarjous ja tilaa numerosta 0800 183 301 (suomeksi) tai 0800 183 20 (ruotsiksi). Tilaukset myös sähköpostilla tilauskeskus@teboil.fi. Kerro tilauksesi yhteydessä SY:n jäsennumero. Kertatoimituksen vähimmäismäärä on 1000 litraa.

Teboil Yrityskortti tuo lisää etuja: Alennus 2,7 senttiä / litra bensiinistä ja dieselistä

Suomen Yrittäjien jäsenet saavat Teboil Yrityskortilla perusalennuksena bensiinistä ja dieselistä -2,7 senttiä / litra (sis. alv) kaikilta Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta, lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia. Lisäksi saat 10 % alennusta voiteluaineista (ei yli 10 litran astiat), autokemikaaleista, nestekaasusta sekä autonpesuista.

Kolme ostoluokkaa

Yrityskortin osto-oikeudet määrittelevän ostoluokan voi valita käyttötarpeen mukaan:

Polttoainekortilla voi ostaa bensiiniä, dieselöljyä, moottoripolttoöljyä ja pesuja. Kortissa on tunnuksena kohokirjain ”P”.

Rajoitetun osto-oikeuden kortilla voi ostaa bensiiniä, dieselöljyä, moottoripolttoöljyä, voiteluaineita, autotarvikkeita ja autokemikaaleja sekä huoltoja ja pesuja. Kortissa on tunnuksena kohokirjain ”R”.

Rajoittamattoman osto-oikeuden kortti oikeuttaa kaikkien Teboil-huoltoasemilla ja -automaateilla myynnissä olevien tuotteiden ja palveluiden ostoon lukuun ottamatta rahapelejä. Kortissa ei ole osto-oikeuden rajoitusta ilmaisevaa kohokirjainta.

Tarkka ostoerittely

Yrityskorttiostot laskutetaan asiakkaan valinnan mukaan kerran tai kahdesti kuukaudessa. Laskun liitteenä saa ostoerittelyn autoittain, korteittain tai muun  lisätiedon (esim. kustannuspaikka) perusteella eriteltynä. Jokaisessa laskussa näkyy myös ostokertymä kalenterivuoden alusta lähtien. Teboil Yrityskortti on koroton, eikä siitä peritä tilinhoitomaksua.

Hae Yrityskorttia

Täytä Teboil Yrityskorttihakemus netissä tai nouda hakemuslomake lähimmältä Teboil-huoltoasemalta.