Teboil Asiakaskortti

Teboil asiakaskortilla saat helposti monipuoliset kanta-asiakasedut käyttöösi.

Teboil asiakaskortti

TERVETULOA TEBOIL KANTA-ASIAKKAAKSI

Teboil asiakaskortilla saat helposti monipuoliset kanta-asiakasedut käyttöösi. Yli 300 aseman verkostomme palvelee ympäri Suomen. Asiakaskortilla saat aina kaikilta palvelevilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta 2 senttiä per litra alennusta bensiinistä ja dieselistä. Ainoastaan Teboil Express-automaateilta ei saa alennusta.

Lisäksi saat kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja palvelevilta asemiltamme. Pidä siis aina kortti mukanasi. Kaikesta tästä löydät tietoa uudesta verkkopalvelustamme, jonne voit kirjautua tästä.

Katso opastusvideo, kuinka helposti kirjautuminen verkkopalveluun käy!

Korttihakemus

Ryhdy Teboil kanta-asiakkaaksi hakemalla asiakaskorttia verkkopalvelussa ja saat kanta-asiakaskorttisi reilun viikon kuluessa. Voit myös täyttää hakemuksen lähimmällä Teboil-huoltoasemalla, jolloin saat kortin heti mukaasi ja pääset saman tien käyttämään etuja.

Asiakaskortti MobilePayhin

Tiesitkö, että kaikilla palvelevien Teboil-asemien sisäkassoilla voit maksaa myös MobilePayllä. Mikä parasta saat liitettyä siihen myös Teboil asiakaskortin. Saat jatkossakin alennusta polttoaineesta ja kuukausittaiset kanta-asiakasedut ilman että sinun tarvitsee näyttää korttiasia. Klikkaa vain MobilePaystä kohtaa Kahta-asiakuudet ja lisää korttisi numero. Helppoa eikö!

Lähialueesi edut ja tarjoukset ensimmäisten joukossa

Asiakaskorttiasiakkaana saat oman alueesi Teboil-kauppiaiden ja Teboilin edut ja tarjoukset ensimmäisten joukossa. Nyt markkinointiluvan päivittäminen kortillesi onnistuu helposti tästä.

Mikäli haluat Teboililla tekemillesi ostoksille korotonta maksuaikaa, valitse kanta-asiakaskortiksesi Teboil Maksuaikakortti.