Teboil Asiakaskortti

Teboil Asiakaskortti on yksityisautoilijan ilmainen käteiskortti, joka kannattaa pitää aina matkassa. Asiakaskortilla saat bensiinistä ja dieselistä alennusta 2 senttiä/litra kaikilla Teboil-huoltoasemilla ja -automaattiasemilla lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia. Alennuksen saat syöttämällä Teboil Asiakaskortin automaattiin ennen maksuvälinettä tai näyttämällä kortin kassalla ennen maksua. (Alennuksen saa maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla.)

Polttonestealennuksen lisäksi saat kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja Teboil-huoltoasemilla.

Vuonna 2019 myös arvomme joka viikko yhden 500 € Teboil-lahjakortin kaikkien Teboil Asiakaskorttia tai Maksuaikakorttia käyttäneiden kesken; lue lisää arvonnasta >>

Korttihakemus

Ryhdy siis Teboilin kanta-asiakkaaksi täyttämällä Teboil Asiakaskorttihakemus netissä, ja saat kanta-asiakaskorttisi muutaman viikon kuluessa. (Huom! Kortti postitetaan ainoastaan Suomen sisäiseen osoitteeseen.) Voit myös täyttää hakemuksen lähimmällä Teboil-huoltoasemalla, jolloin saat kortin heti mukaasi ja pääset saman tien käyttämään etuja.

Mikäli haluat Teboililla tekemillesi ostoksille korotonta maksuaikaa, valitse kanta-asiakaskortiksesi Teboil Maksuaikakortti.