Teboil Asiakaskortti

Teboil Asiakaskortti on yksityisautoilijan ilmainen käteiskortti, joka kannattaa pitää aina matkassa. Asiakaskortilla saat bensiinistä ja dieselistä alennusta 3 senttiä/litra ajalla 15.11.-31.12.2018 (norm. 2 snt/litra) kaikilla Teboil-huoltoasemilla ja -automaattiasemilla lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia.

Alennuksen saat syöttämällä Teboil Asiakaskortin automaattiin ennen maksuvälinettä tai näyttämällä kortin kassalla ennen maksua. (Alennuksen saa maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla.)

Polttonestealennuksen lisäksi saat kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja Teboil-huoltoasemilla.

Korttihakemus

Ryhdy siis Teboilin kanta-asiakkaaksi täyttämällä Teboil Asiakaskorttihakemus netissä, ja saat kanta-asiakaskorttisi muutaman viikon kuluessa. (Huom! Kortti postitetaan ainoastaan Suomen sisäiseen osoitteeseen.) Voit myös täyttää hakemuksen lähimmällä Teboil-huoltoasemalla, jolloin saat kortin heti mukaasi ja pääset saman tien käyttämään etuja.

Mikäli haluat Teboililla tekemillesi ostoksille korotonta maksuaikaa, valitse kanta-asiakaskortiksesi Teboil Maksuaikakortti.