Etuja ja alennuksia, kaverille kans!

 

ETUJA, ALENNUKSIA & MUNKKIKAHVIT, KAVERILLE KANS!

Alkusyksyn makein kampanja on 17.8. - 30.9. Teboililla. Tuore, meillä tehty munkki ja höyryävä kuppi kahvia kaverin kanssa Teboililla, eikö kuulostakin hyvältä?

Suosittele kaverillesi Teboilin asiakaskorttia ja liittäkää korttitilauksen yhteydessä suosittelija-kenttään sinun asiakaskorttisi numero ja matkapuhelinnumero, johon lähetämme edun. Kiitokseksi saatte teille molemmille munkkikahvit haluamallanne Teboil-huoltamolla.

Kerro kaverillesi maksuttomasta asiakaskortista. Kortin voitte tilata tästä ja se saapuu postitse reilussa viikossa. Tilauksen yhteydessä muistakaa täyttää suosittelija-kentät, niin saat munkkikoodin kännykkääsi tekstiviestillä.

Munkkikahvit voitte nauttia itse valitsemallanne asemalla silloin kun teille sopii. Etu on voimassa 10 päivää ja kaikilla Suomen palvelevilla Teboil-huoltamoilla.

Samalla kannattaa myös tankata, sillä Teboilin asiakaskortilla saa alennusta polttoaineista kaikilta palvelevilta huoltoasemilta ja automaattiasemilta, vain Express-asemat eivät kuulu edun piiriin. Kuukausittain kanta-asiakkaille on etuja myös herkullisista suolaisista ja makeista leivonnaisista.

Munkkikahvit -kampanja on voimassa aina syyskuun loppuun asti ja voit suositella niin monelle kaverillesi korttia kuin haluat.

Helppoa kuin mikä; kerro kaverillesi kortista, tilatkaa ja ei kun munkkikahville - tapaamisiin!