Käytä asiakaskorttiasi - voit lisätä turvallisuutta liikenteessä

Syksy vaihtuu kohta talveksi. Pimeinä hetkinä näkyvyys ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä. Huolehdithan, että autossasi on uudet, toimivat tuulilasinpyyhkijät ja kaiken varalta jokaiselle matkustajalle oma turvaliivi. Nyt viisi onnekasta Teboil asiakas-/ maksuaikakorttilaista voittaa autolleen uudet pyyhkijät sekä turvaliivit autoon kaikille matkustajille (arvo noin 100 €).

Kaikki lokakuussa (1.- 31.10.) asiakaskorttia käyttäneet osallistuvat automaattisesti kisaan. Arvontatapa on tuttu, eli yksi ostokerta on yksi arpalippu ja jokainen kortin käyttökerta on uusi arpalippu. Mitä enemmän arpalippuja: sitä suurempi mahdollisuus voittaa. Voittaja arvotaan 10.11.2021 ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Näytä kassalla asiakaskorttisi ennen maksua. Automaatilla syötä asiakaskorttisi ennen maksua. Myös Teboil Express- -automaattiasemilla tankatessasi osallistut arvontaan. Kannattaa siis käyttää asiakaskorttia aina Teboililla asioidessasi. Myös MobilePayhin liitetyt asiakaskortit ovat mukana kisassa.

Jos sinulta uupuu asiakaskorttimme, saat sen saman tien mukaasi lähimmältä palvelevalta Teboil-huoltamolta tai voit tilata kotiisi sen helposti tästä.

  

Kilpailun säännöt