Kesäkampanja

KÄYTÄ KORTTIA, VOIT VOITTAA PANDA JUHLAVUODEN JOPON

Kesän menevin kampanja on 1.7. - 15.8. Teboililla. Nyt kannattaa käyttää Asiakaskorttiasi oli ostos mikä tahansa, sillä jokainen käyttökerta kasvattaa voittomahdollisuuksiasi.  Arvomme elokuussa kaikkia korttia käyttäneiden kesken
Orklan 100 vuotta, eikä suotta* Panda Juhlavuoden Jopon. Lisäksi kaksi onnekasta saa kassillisen
Pandan Hukkaherkkuja.

Helppoa kuin mikä; poikkea lähimmälle palveluasemalle tankkaamaan tai vaikka munkkikahville. Näytä kassalla Asiakaskorttisi ennen maksua. Automaatilla syötä ensin Asiakaskorttisi ja sitten maksu. Myös Teboil Express-automaattiasemilla kannattaa käyttää Asiakaskorttia, vaikka ei alennusta tulekaan.

Tänä kesänä kotimaan matkailu on POP ja nyt kannattaakin pakata auto ja lähteä tutustumaan upeaan kotimaahamme. Maankattava verkostomme takaa, että aina löytyy taukopaikaksi Teboil, sopivan matkan päästä.

Jos sinulla ei vielä ole Asiakaskorttia saat sen samantien mukaasi lähimmältä palvelevalta Teboil-huoltamolta tai voit tilata maksuttoman kortin kotiisi helposti tästä. Asiakaskortilla saat aina alennusta 2,0 snt/l kaikilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta (ei Express).

Kilpailun säännöt.

Teboilin kesäkisan voittajat on arvottuja

Panda juhlanvuoden Jopon voitti Antti Kajaanista

Pandan juhlavuoden Hukkakassit voittivat Tilda Sammatista ja Alpo Hyvinkäältä

 

Onnittelut kaikille voittajille!

 

* Panda juhlii jo 100-vuotista makeismatkaansa vastuullisella ja aivan vastustamattomalla tuotesarjalla. Herkkukimaraan kuuluvat Juhlasuklaa, Juhlalakritsi sekä hävikkinamuja sisältävä Hukkapussi. Jokaisesta juhlavuoden tuotteesta lahjoitetaan 5 senttiä hiilinieluina ja monien uhanalaisten lajien kotina toimivien soiden suojeluun.