MobilePaylla kuppi kahvia tai teetä veloituksetta 15.1.-15.2.2021!

MOBILEPAYLLA MAKSAMINEN ON HELPPOA JA KÄTEVÄÄ

MobilePaylla maksaminen on käytössä yhä useammalla palveluntarjoajalla ja kuluttajalla. Kätevää sovelluksen käytöstä tekee sen, että voit halutessasi liittää Teboil asiakaskorttisi palveluun, jonka myötä saat asiakasedut hyödynnettyä ilman fyysistä korttiakin.

Ota sovellus käyttöön jo tänään

Aktivoi asiakaskorttisi MobilePayssa, maksa ostot huoltamon sisäkassalla ja saat kupin kahvia tai teetä ajalla 15.1.- 15.2.2021.

MobilePay toimii palvelevien Teboil-huoltamoiden sisäkassoilla. Maksaminen on helppoa: maksettava summa tulee bluetooth-yhteyden kautta näkyviin puhelimen ruudulle, minkä jälkeen maksun voi hyväksyä sovelluksessa puhelimen ruutua pyyhkäisemällä.

MobilePayn voi ottaa käyttöön minkä tahansa pankin asiakas ja se toimii kaikilla yleisillä Android- ja iOS-mobiililaitteilla. Lataa sovellus Google Play kaupasta tai App Storesta. 

Teboilin asiakaskortilla saa alennusta polttoaineista kaikilta palvelevilta huoltoasemilta ja automaattiasemilta, vain Express-asemat eivät kuulu edun piiriin. Polttoainealennuksen lisäksi kuukausittain vaihtuvat herkulliset syötävät täyttävät kuljettajan kuin kuljettajan vatsan. 

Jos sinulla ei vielä ole Teboil asiakaskorttia, voit tilata sen helposti tästä. Maksuttoman kortin saat kotiisi reilussa viikossa ja kortti on käyttövalmis heti. Kannattaa myös vinkata kaverille kortista ja kahvista!