Käytä korttia, voit voittaa Taffboatin 1.5.-30.6 välisenä aikana

Nyt kannattaa käyttää asiakaskorttiasi ー oli ostoksesi mikä tahansa, sillä jokainen käyttökerta kasvattaa voittomahdollisuuksiasi.

Kesäksi vesille Taffboatilla! Osallistu ensimmäiseen kesäkampanjaamme 1.5.-30.6 välisenä aikana.

Nyt kannattaa käyttää asiakaskorttiasi jokaisella ostokerralla, sillä jokainen kortin käyttökerta kasvattaa voittomahdollisuuksiasi.

Arvomme heinäkuun alussa kaikkien korttia käyttäneiden kesken Taffelin kolmen hengen täytettävän Taffboatin (arvo 349 €).  Lisäksi kaksi onnekasta saa Teboil-ämpärillisen kesän rouskuvimpia herkkuja, Taffel-sipsejä.

Helppoa kuin mikä! Poikkea lähimmälle palveluasemalle tankkaamaan, pesettämään autosi tai nauttimaan munkkikahvit. Näytä kassalla asiakaskorttisi ennen maksua. Automaatilla syötä ensin asiakaskorttisi ja sitten maksu. Myös Teboil Express-automaattiasemilla kannattaa käyttää asiakaskorttia, vaikka alennusta ei tulekaan.

Tänäkin kesänä kotimaan matkailu on POP ja kannattaakin jatkaa kotimaan matkailua siitä mihin viime kesänä jäi. Autoa pakatessa kannattaa tarkistaa, että mukana on lasinpesunestettä, toimivat pyyhkijät, aurinkorasvaa ja juotavaa. Nämä kaikki löydät helposti Teboililta. Maankattava verkostomme takaa, että aina löytyy myös taukopaikaksi Teboil - ja sopivan matkan päästä! Asemalta saat helposti mukaan myös Taffelin uutuusmaut matkalle rouskuteltavaksi.

Jos sinulla ei vielä ole Asiakaskorttia saat sen saman tien mukaasi lähimmältä palvelevalta Teboil-huoltamolta tai voit tilata kotiisi sen helposti tästä.

 

Kuvassa hieno kajakki

 

Kilpailun säännöt