Kortiton tankkaus

Aja uuteen aikaan.
Teboilin kortiton älytankkaus!

Tekniikka on ihmeellistä – onneksi

Teboilin kortiton älytankkaus on uusi turvallinen tapa maksaa polttoaineostot Teboilin D-automaatilla. Se perustuu etätunnistukseen, jossa polttoainepistooli ja polttoainesäiliön suun ympärille asennettu anturirengas ottavat langattomasti yhteyttä toisiinsa radiotaajuutta käyttäen. Tankkauspistoolissa oleva lukija antaa tankkausluvan. Anturirengas sisältää samat tiedot kuin asiakkaan D-kortti eli asiakas voi tankata D-automaatilla kaikkia niitä polttoainelaatuja kuin D-kortillakin. Tankkauksen maksamiseen ei tarvitse käyttää enää maksupäätettä eikä D-korttia. Tankattuaan asiakas voi halutessaan tulostaa kuitin korttiautomaatista.

Miksi valita kortiton tankkaus?

  • Nopein tapa tankata. Aikaa ei kulu kortin syöttämiseen automaatilla ja tunnusluvun näppäilyyn.
  • Virhetankkausten poistuminen. Jokainen anturirengas koodataan oikealle tuotteelle.
  • Vaivattomuus. Ei tarvetta kortille tai tunnusluvulle.
  • Turvallinen tankkaus. Anturirenkaan väärinkäyttö on käytännössä mahdotonta.
  • Kuljettajien turvallisuus. Ei korttien tai käteisen rahan käsittelyä tankkauspisteessä.
  • Luotettavuus. Polttoainepumpun toiminta lakkaa, kun pistooli otetaan pois polttoainesäiliön suuaukosta.

Näin saat käyttöösi Teboilin älytankkauksen

Anturirenkaan asennus on asiakkaalle vaivaton ja onnistuu Teboilin yhteistyökumppanin luona, asiakkaan tiloissa tai asiakkaan määrittelemässä paikassa. Teboilin yhteistyökumppanin luona asennus on kiinteähintainen, johon sisältyy yhden tai useamman anturirenkaan (diesel, moottoripolttoöljy ja AdBlue® -ureavesiliuos) asennus per ajoneuvo.

Kortiton älytankkaus kaikilla Teboil D-automaateilla

Kortiton älytankkaus toimii yli 210 Teboil D-automaatilla. Toki voit edelleen tankata korkealaatuista dieseliä, moottoripolttoöljyä ja AdBlue®-ureavesiliuosta myös Teboil D -kortilla.