Teboil Kortiton tankkaus ammattiliikenteelle

Tekniikka on ihmeellistä – onneksi

Teboil Kortiton tankkaus on ammattiautoilijalle uusi, nopea ja turvallinen tapa maksaa polttoaineostot Teboilin D-automaatilla. Se perustuu etätunnistukseen, jossa polttoainepistooli ja polttoainesäiliön suun ympärille asennettu anturirengas ottavat langattomasti yhteyttä toisiinsa radiotaajuutta käyttäen. Tankkauspistoolissa oleva lukija antaa tankkausluvan. Anturirengas sisältää samat tiedot kuin asiakkaan D-kortti eli asiakas voi tankata D-automaatilla kaikkia niitä polttoainelaatuja kuin D-kortillakin. Tankkauksen maksamiseen ei tarvitse käyttää enää maksupäätettä eikä D-korttia. Tankattuaan asiakas voi halutessaan tulostaa kuitin korttiautomaatista.

Miksi valita Teboil Kortiton tankkaus?

Nopein tapa tankata. Aikaa ei kulu kortin syöttämiseen automaatilla eikä tunnusluvun näppäilyyn.
Virhetankkausten poistuminen. Jokainen anturirengas koodataan oikealle tuotteelle.
Vaivattomuus. Ei tarvetta kortille tai tunnusluvulle.
Turvallinen tankkaus. Anturirenkaan väärinkäyttö on käytännössä mahdotonta.
Kuljettajien turvallisuus. Ei korttien tai käteisen rahan käsittelyä tankkauspisteessä.
Luotettavuus. Polttoainepumpun toiminta lakkaa, kun pistooli otetaan pois polttoainesäiliön suuaukosta.

Näin saat käyttöösi Kortittoman tankkauksen

Anturirenkaan asennus on asiakkaalle vaivaton ja onnistuu Teboilin yhteistyökumppanin luona tai asiakkaan tiloissa. Teboilin yhteistyökumppanin luona asennus on kiinteähintainen, johon sisältyy yhden tai useamman anturirenkaan (diesel, moottoripolttoöljy ja AdBlue® -ureavesiliuos) asennus per ajoneuvo.

Kortiton tankkaus kaikilla Teboil D-automaateilla

Kortiton tankkaus toimii yli 210 Teboil D-automaatilla. Toki voit edelleen tankata korkealaatuista dieseliä, moottoripolttoöljyä ja AdBlue®-ureavesiliuosta myös Teboil D-kortilla.

Lisätietoa Teboilin kortittomasta tankkauksesta saat ottamalla yhteyttä Teboilin asiakaspalveluun 020 470 0900, asiakaspalvelu@teboil.fi tai omaan aluemyyntipäällikköösi.