Teboil Maksuaikakortti

Teboil Maksuaikakortti antaa korotonta maksuaikaa keskimäärin yhden kuukauden. Teboil Maksuaikakortilla saat bensiinistä ja dieselistä alennusta 2 senttiä/litra kaikilla Teboil-huoltoasemilla ja -automaattiasemilla lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia. Kortilla voit myös maksaa pesut ja huollot sekä kaikki huoltoasemien kahvio-ravintoloissa ja myymälöissä tekemäsi ostokset pois lukien Veikkaus-pelit.

Polttonestealennuksen lisäksi saat kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja Teboil-huoltoasemilla.

Palvelevat Teboil-huoltamot tarjoavat maukasta Take away -syötävää jokaisen makuun. Sinua lähimmän aseman löydät  tästä ja niiden aukioloajat tästä. Listaa päivitetään jatkuvasti.

Korttihakemus

Täytä Teboil Maksuaikakorttihakemus

Teboil Maksuaikakortilla tehdyt ostokset maksetaan kertaeränä. Laskut tulostetaan kuukauden ensimmäisellä viikolla, ja eräpäivä on 14 päivää laskun päiväyksestä. Halutessasi saat laskun eriteltynä. Saamasi alennukset vähennetään suoraan laskusi loppusummasta. Tilinhoitomaksu 1,35 euroa/lasku veloitetaan vain, jos kortilla on laskutettavaa.

Maksuaikakortin katoaminen

Kadonneesta kortista on väärinkäytön estämiseksi tehtävä välittömästi ilmoitus maksuttomaan palvelunumeroon 0800 126 60 (palvelee 24 h/vrk).