Käytä maksuaikakorttia 1.-31.8. voit voittaa Red Bull-kesäsetin!

Miltä kuulostaisi virkistävä Red Bull ajomatkalle mukaan? Kesän viimeisessä kilpailussa sinun on mahdollisuus voittaa Red Bull -juomia tai mahtava tuotepaketti. Arvomme elokuussa 1.-31.8. välisenä aikana joka viikko repullisen (12 kpl) Red Bull -juomia ja kuun päätteeksi kaikkien korttia käyttäneiden kesken upean Red Bull -tuotepaketin.

Nyt kannattaa käyttää maksuaikakorttiasi, ostit sitten mitä tahansa. Jokainen kortin käyttökerta kasvattaa voittomahdollisuuksiasi. Arvomme 1.8. starttaavien viikkoarvontojen lisäksi viikoilla 31-34 kaikkien korttia käyttäneiden kesken pääpalkintona Red Bull -tuotepaketin, jonka arvo on 260 € ja siihen kuuluu juotavan lisäksi myös teemaan sopivat lippis, sateenvarjo, aurinkolasit ja reppu.

Helppoa kuin mikä! Poikkea lähimmälle Teboil-palveluasemalle tankkaamaan, pesemään autosi tai nauttimaan suolaista välipalaa tai helpottamaan makeannälkää. Näytä maksuaikakorttisi kassalla ennen maksua tai tankkauspisteellä ennen maksutapahtumaa. Myös Teboil Express -automaattiasemilla kannattaa käyttää asiakaskorttia, vaikka alennusta ei tulekaan.

Red Bull -energiajuoma antaa lisäboostia pitkään ajomatkaan, vaativaan urheilusuoritukseen tai haastavaan työpäivään. Tärkeää on kuitenkin muistaa riittävät tauot, varsinkin pitkillä ajomatkoilla ja kunnollinen lepo. Virkeällä mielellä ratin taakse!

 

 

Tutustu kampanjan sääntöihin.