Käytä maksuaikakorttia, voit voittaa yön Nolla-mökissä!

Miltä kuulostaisi rentouttava ja rauhallinen yö Helsingin Isosaaren CO2-vapaassa Nolla-mökissä tai maukas hamppariateria valitsemallasi Teboil-asemalla? Kampanjamme alkaa 1.7. ja kestää koko heinäkuun ajan.

Nyt kannattaa käyttää maksuaikakorttiasi, ostit sitten mitä tahansa. Jokainen kortin käyttökerta kasvattaa voittomahdollisuuksiasi. Arvomme elokuun alussa kaikkien korttia käyttäneiden kesken yhden yön (20.8.) kahdelle hengelle Nolla-mökissä Helsingin Isosaaressa (arvo 178 €). Viisi onnekasta voittavat myös itselleen ja ystävälleen aterian virvoitusjuomineen uudesta menu-valikoimastamme.

Helppoa kuin mikä! Poikkea lähimmälle Teboil-palveluasemalle tankkaamaan, pesemään autosi tai munkkikahville. Näytä maksuaikakorttisi kassalla ennen maksua tai tankkauspisteellä ennen maksutapahtumaa. Myös Teboil Express -automaattiasemilla kannattaa käyttää maksuaikakorttia, vaikka alennusta ei tulekaan.

Heinäkuu on kotimaanmatkailun parasta aikaa, näet ja koet Suomen suven etelästä pohjoiseen.

Autoa pakatessa kannattaa tarkistaa, että mukana on lasinpesunestettä, toimivat pyyhkijät, aurinkorasvaa ja juotavaa. Nämä kaikki löydät helposti Teboililta. Maankattava verkostomme takaa aina taukopaikan sopivan matkan päässä. Asemalta saat helposti mukaan myös pientä suolaista ja makeaa matkalle nautittavaksi.

 

Tutustu kampanjan sääntöihin tästä