Siirrä maksuaikakorttisi laskutus MobilePayhin

Paperilaskua ekologisempi ja helpompi vaihtoehto.

Tarjoamme nyt mahdollisuutta maksaa laskusi suoraan MobilePayn kautta, jos sinulla on Teboil-maksuaikakortti. Tilaa siis jatkossa maksuaikakorttisi lasku MobilePayhin! Lasku löytyy aina samasta paikasta, ja sen voi maksaa samantien.

Mobiilimaksusovelluksella maksaminen on helppoa. Maksu tapahtuu älypuhelimen tai muun mobiililaitteen välityksellä. Summa veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta. MobilePay on paperilaskua huomattavasti ekologisempi vaihtoehto maksamiseen.

Kaikkien 30.9.2021 mennessä MobilePayhin maksunsa liittäneiden kesken arvomme 10 kappaletta 100 euron lahjakortteja Verkkokauppa.comiin!

Näin pääset alkuun.

Saat paperilaskusi mukana yksilöllisen QR-koodin. Skannaa se MobilePayhin, niin lasku välittyy sinne tarkasteltavaksi. Voit maksaa laskun pyyhkäisy-toiminnolla, kuten kaikki muutkin MobilePay-ostot tai -rahansiirrot.

Maksutapahtuman jälkeen sovellus kysyy, haluatko myös jatkossa saada laskun suoraan sovellukseen. Myöntävän vastauksen myötä pystymme muuttamaan laskutustapaasi järjestelmässämme ja laskutusmuoto muuttuu.

 

Skannaa QR-koodi

Maksa lasku

Vastaa sovelluksen kysymykseen koskien tulevia laskuja → parilla klikkauksella saat laskut myös jatkossa suoraan sovellukseen!