Käyttörajan muuttaminen

Maksuvälinesopimuksen käyttöraja

Yrityksen jokaisella maksuvälinesopimuksella on käytössä sopimuskohtainen kokonaiskäyttöraja, joka kattaa kyseessä olevan sopimuksen kaikkien maksuvälineiden ostot yhteensä. Ostojen muuttuessa on tärkeää muuttaa käyttöraja vastaamaan todellista ostotarvetta, jotta maksuvälineen sulkeutumiselta vältytään käyttörajan ylityksen vuoksi. Huomioi samassa yhteydessä myös mahdolliset maksuvälinekohtaiset enimmäisostorajan muutokset, jotka tehdään KorttiExtranetissä.

Maksuvälinesopimuksen käyttörajan tulee kattaa kaikki sopimukselle kertyneet laskuttamattomat ostot ja avoimet laskut. Sopimuksen käyttörajaa vapautuu sitä mukaa käytettäväksi, kun laskuja maksetaan. Maksuvälinesopimuksen käyttöraja ja saldotiedot löytyvät Teboilin KorttiExtranet –palvelusta, jossa saldotietoja voi tarkastella asiakas- tai sopimustasolla. Tunnuksen voi hakea tästä.

Käyttörajaan voi hakea muutosta lähettämällä käyttörajan muutos –lomakkeen Teboilin KorttiExtranetin kautta tai lähettämällä sähköpostia Teboilille osoitteeseen luottokortit@teboil.fi. Sähköpostin lähettäjän tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus tai hänen valtuuttamansa henkilö. Käyttörajamuutokset käsitellään Teboilin luottokäsittelyn kautta.

Maksuvälinekohtaiset enimmäisostorajat

Maksuvälineturvallisuutta lisäävän uudistuksen myötä yrityksellä on esimerkiksi mahdollisuus määritellä maksuvälinekohtainen enimmäisostomäärä vuorokaudessa. Lähtökohtaisesti Teboil Yrityskortilla ja Älytankkauksessa enimmäisostomäärä on 2 000 € / vrk. Enimmäisostomäärän täyttyessä, maksuväline lakkaa toimimasta. Vuorokauden vaihtuessa, maksuväline alkaa jälleen toimia. Vuorokausikohtaisen enimmäisostomäärän voi määritellä KorttiExtranet-palvelussa.