Käytä asiakaskorttia, voit voittaa joululahjan itsellesi & autollesi!

Kukapa meistä ei ansaitsisi maukasta ja herkullista joululahjaa. Ehkäpä Suomen paras burgeri on kokemisen arvoinen elämys kuin myös moni muu maukas ateria listaltamme. Autosi ei voi koskaan olla liian puhdas vielä yhdelle pesulle. Kaikki joululahjat niin kuljettajalle kuin autollekin jaetaan juuri sopivasti jouluksi. Joululahjapaketteja arvotaan kaikkiaan viisi kappaletta (arvo noin 50 euroa).

Teboil voita joululahja

Kaikki 1.11.-18.12 välisenä aikana asiakaskorttia käyttäneet osallistuvat automaattisesti asiakaskortin joululahjakisaan.

Arvontatapa on tuttu, eli yksi ostokerta on yksi arpalippu ja jokainen kortin käyttökerta on uusi arpalippu. Mitä enemmän arpalippuja: sitä suurempi mahdollisuus voittaa. Voittajat arvotaan 20.12.2021 ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Näytä kassalla asiakaskorttisi  ennen maksua ja automaatilla asioidessasi syötä asiakaskorttisi ennen maksua. Myös Teboil Express-automaattiasemilla tankatessasi osallistut arvontaan, kannattaa siis käyttää asiakaskorttia aina Teboililla asioidessasi. Myös MobilePayhin liitetyt asiakaskortit ovat mukana kisassa.

Jos sinulta uupuu asiakaskorttimme, saat sen saman tien mukaasi lähimmältä palvelevalta Teboil-huoltamolta tai voit tilata kotiisi sen helposti tästä.

 

Arvontasäännöt