MobilePaylla kuppi kahvia tai teetä veloituksetta 15.1.-15.2.2021!

MOBILEPAYLLA MAKSAMINEN ON HELPPOA JA KÄTEVÄÄ

MobilePaylla maksaminen on käytössä yhä useammalla palveluntarjoajalla ja kuluttajalla. Kätevää sovelluksen käytöstä tekee sen, että voit halutessasi liittää liitto- / järjestökorttisi palveluun, jonka myötä saat asiakasedut hyödynnettyä ilman fyysistä korttiakin.

Ota sovellus käyttöön jo tänään

Aktivoi liitto- / järjestökorttisi MobilePayssa, maksa ostot huoltamon sisäkassalla ja saat kupin kahvia tai teetä maksutta ajalla 15.1.- 15.2.2021.

MobilePay toimii palvelevien Teboil-huoltamoiden sisäkassoilla. Maksaminen on helppoa: maksettava summa tulee bluetooth-yhteyden kautta näkyviin puhelimen ruudulle, minkä jälkeen maksun voi hyväksyä sovelluksessa puhelimen ruutua pyyhkäisemällä.

MobilePayn voi ottaa käyttöön minkä tahansa pankin asiakas ja se toimii kaikilla yleisillä Android- ja iOS-mobiililaitteilla. Lataa sovellus Google Play kaupasta tai App Storesta. 

Liitto- / järjestökortillasi saat alennusta polttoaineista kaikilta palvelevilta huoltoasemilta ja automaattiasemilta, vain Express-asemat eivät kuulu edun piiriin. Polttoainealennuksen lisäksi kuukausittain vaihtuvat herkulliset syötävät täyttävät kuljettajan kuin kuljettajan vatsan. 

Kannattaa myös vinkata kaverille kahvista!