Kör mot nya tider: Teboil Kortfri tankning

Tekniken är enastående – till all lycka

Teboils kortfria smarttankning är ett nytt och tryggt sätt för yrkesbilister att betala bränsleinköpen på Teboils D-automater. Den baserar sig på distansidentifiering, där bränslepistolen och en detektorring - som installerats kring bränsletankens mynning - trådlöst kontaktar varandra med hjälp av radiosignaler. En läsare på tankningspistolen ger tillstånd att tanka. Detektorringen innehåller samma information som kundens D-kort, vilket innebär att samma bränsleslag kan tankas som med kort. För att betala tankningen behöver man inte längre använda varken betalterminalen eller D-kortet. Efter tankningen, kan ett kvitto skrivas ut från kortautomaten.

Varför välja Teboil Kortfri tankning?

Det enklaste och snabbaste sättet att tanka. Man behöver inte mata in kortet i automaten eller slå in PIN-koden.
Inga feltankningar. Varje detektorring kodas för rätt produkt.
Trygg tankning. Missbruk av detektorringen är i praktiken omöjligt.
Förarnas trygghet. Ingen hantering av kort eller kontanter på tankningsstället.
Tillförlitlighet. Bränslepumpen slår av då pistolen tas bort från bränsletankens mynning.

Så här tar du i bruk Teboils smarttankning

Detektorringarna kan enkelt installeras själv eller så kan installationen skötas av en samarbetspartner till Teboil i antingen kundens lokaler eller på en annan överenskommen plats. Hos en samarbetspartner sker installationen till ett fast pris. I priset ingår installering av en eller fler detektorringar (diesel, motorbrännolja och AdBlue® -ureavattenlösning) per fordon.

Kortfri smarttankning på alla Teboil D-automater

Den kortfria smarttankningen fungerar på mer än 210 Teboil D-automater. Naturligtvis kan du även i fortsättningen tanka högklassig diesel, motorbrännolja och AdBlue®-ureavattenlösning också med Teboil D-kort.

Mer uppgifter om Teboils kortfria smarttankning får du genom att kontakta Teboils kundtjänst 020 470 0900, asiakaspalvelu@teboil.fi eller regiondirektören.