En ny Teboil-servicestation öppnas i Vasa 1.9.

Teboil öppnar en ny servicestation på Laddarevägen i Vasa 1.9.2016, mitt emot Vasa yrkesinstitut. Utöver bränsleförsäljning, hör till tjänsterna även en affär för dagligvaror och biltillbehör samt café och biltvätt.

Stationens köpmän Virpi och Janne Teräs är redan fulla av iver och energi: ”Att driva en servicestation har varit ett långsiktigt mål för oss och det är underbart att börja en karriär som köpman på en så bra plats och i splitternya och ändamålsenliga utrymmen!  Visserligen är läget och utrymmena endast det som möjliggör verksamheten – i centrum för allt står ändå fräsch och läcker mat samt förträfflig service, som kommer att vara vårt trumfkort”, lovar Virpi och Janne.

I café-restaurangen finns 70 kundplatser. "Utöver buffélunch och à la carte –portioner tillreder vi god grillmat med Teboils egna Teboil Grill –recept. Vi erbjuder också Rolls snabbmat och givetvis sött och salt tilltugg för en liten paus eller för att ta med sig.”

Förberedelserna för att öppna har gått bra, även om tidtabellen varit utmanande. "Bränsleförsäljningen påbörjades i automaten redan i mitten av augusti och bilisterna har hittat oss bra. Många har också knackat på dörren och frågat efter öppningsdagen”, berättar Virpi.

Tankningar kontant, med kort eller med distansidentifiering

Bränsle kan tankas genom att betala kontant eller med kort i 24h-automaten eller i kassan då stationen har öppet. D-automaten servar yrkestrafiken där man kan tanka diesel, motorbrännolja samt AdBlue-urealösning. D-automaten är även utrustad med Teboils Kortfria smarttankning, där tankpistolens läsanordning snabbt identifierar bränsletankens sensorring på ett säkert sätt genom radiosignal.  

Öppettider
mån-fre 6-22, lör 7-20, sön 8-20
Buffélunch mån-fre 10.30-14

Stationens tjänster samt karta >>

Ytterligare information
köpman Virpi Teräs, tel. 040 507 8423
direktör för Teboils servicestations- och automataffärsverksamheten Henrik Tuulos, tel. 040 565 9926, henrik.tuulos@teboil.fi
Teboils kommunikationschef Ulla Perasto, tel. 040 840 8162, ulla.perasto@teboil.fi