Vinn Teboil-presentkort värda 500 euro – utlottning varje vecka!

Teboil har servat bilar och människor i 85 år, och för att fira det vill vi glädja våra kunder med utlottningar som pågår hela resten av året. Från och med februari lottar vi ut ett Teboil-presentkort värt 500 euro varje vecka – i år blir det alltså sammanlagt 48 lyckliga vinnare.

Enkelt att delta

Du deltar i utlottningen genom att använda ditt stamkundskort (Teboil Kundkort eller Teboil Betaltidskort) när du betalar dina inköp. Du kan köpa smått eller stort – en kopp kaffe, en tankning eller en biltvätt: inköpen eller beloppet av dem har ingen betydelse, så länge du använder ditt stamkundskort i samband med betalningen.

Utlottningen omfattar köptransaktioner på både servicestationer och automatstationer, även Teboil Express-stationer. Härefter lönar det sig alltså att använda stamkundskortet också när du tankar på nettoprissatta Teboil Express-automatstationer, även om stamkundsrabatten på bränsle inte gäller där. Se vinnarna i veckoutlottningen >>

Varje köp ökar chansen att vinna

Varje inköp där Teboils stamkundskort har använts ger en lott i veckoutlottningen. Dessutom är alla köptransaktioner med i årets sista utlottning. Ju oftare du handlar hos oss, desto större chanser har du att vinna ett Teboil-presentkort värt 500 euro både i veckoutlottningarna och i årets sista utlottning. Läs reglerna för utlottningen > >

Har du inget Teboil-stamkundskort sedan tidigare? 

Bli stamkund hos Teboil

> > på en Teboil-servicestation – du får Teboil Kundkortet genast!

>> på Teboils webbplats – du får Teboil Kundkortet hem med posten!

Det lönar sig att vara stamkund

Som stamkund hos Teboil får du 2 cent per liter i rabatt på bensin och dieselolja på Teboil-servicestationer och automatstationer (med undantag för Teboil Express-automatstationerna). Rabatten fås vid betalning med kontanter, bankkort, Visa- eller MasterCard-kort. Rabatten gäller inte vid betalning med American Express- eller Diners Club-kort. Utöver bränsleförmånen kommer du att få månatligen växlande förmåner på Teboil-servicestationerna.