Använd kortet, du kan vinna en Taffboat

I sommar ut på sjön i en Taffboat, är Teboils första sommarkampanj 1.5–30.6.

Nu lönar det sig att använda betaltidskortet oavsett vad du köper: varje gång du använder det ökar dina chanser att vinna.  I början av juli lottar vi ut en tre personers uppblåsbar Taffboat (värde 349 €) bland alla som har använt kortet.  Dessutom får två lyckosamma en Teboil-hink av sommarens mest knapriga godbitar, Taffel chips.

Lätt som en plätt; stanna vid närmaste servicestation för att tanka, tvätta bilen eller ta en kaffe med munk. Också vid Teboil Express-automatstationerna är det bra att betala med betaltidskortet, även om det inte ger rabatt där.

I sommar är det igen populärt att turista i Finland och varför inte fortsätta där det slutade förra sommaren? När du packar bilen bör du kontrollera att du har kommit ihåg spolarvätska, fungerande vindrutetorkare, solskyddsmedel och något att dricka. Allt det här hittar du enkelt hos Teboil. Vårt landsomfattande nätverk säkerställer dessutom att du alltid på bekvämt avstånd hittar en Teboil-station att pausa på. Där hittar du också Taffels smaknyheter att knapra på under resan.

 

Tävlingsregler