FÖR DIG OCH DIN VÄN

Förmåner, rabatter och kaffe & munk, för dig och din vän! Höstens läckraste kampanj pågår 17.8–30.9 på Teboil. En färsk, sockrad munk med en kopp rykande, hett kaffe tillsammans med en vän på Teboil: låter som ett fint avslut på sommaren, eller hur? Rekommendera Teboils kundkort till din vän. I vännens kortbeställning, i fältet för den som rekommenderar, uppger ni ditt kundkortsnummer och telefonnummer, så att vi kan ge dig förmånen. Som tack får ni båda kaffe & munk på en valfri Teboil-station.

Berätta för din vän om det kostnadsfria kundkortet. Kortet kan beställas här. Kortet levereras med post inom en dryg vecka. Kom ihåg att fylla i fälten för den som rekommenderar när ni gör beställningen, så får du munkkoden till din telefon per sms.

Kaffet och munken kan ni avnjuta på valfri station när ni önskar. Förmånen gäller i 10 dagar och på alla Teboil bensinstationer i Finland. Det lönar det sig att tanka samtidigt, eftersom kundkortet även ger rabatt på bränsle.

Med Teboils kundkort får du rabatt på bränsle på alla Teboils bensinstationer och automatstationer, förutom Express-stationerna. Dessutom förnyar vi vår meny varje månad med något gott för var och en. 

Kaffe & munk-kampanjen pågår till slutet av september och du kan rekommendera kundkortet till så många vänner du vill. Det innebär många koppar kaffe och många munkar!

Lätt som en plätt: tipsa om kortet för din vän, beställ och kom på kaffe & munk – vi ses!