Sommarkampanj

ANVÄND KORTET, DU KAN VINNA EN PANDA JUBILEUMÅRETS JOPO

Sommarens hetaste kampanj pågår 1.7–15.8  på Teboil. Nu är det en bra idé att använda ditt kundkort oavsett vad du köper, eftersom varje gång du använder det ökar dina chanser att vinna.  I augusti lottar vi bland alla kortanvändare ut en Panda Jubileumårets Jopo. Priset hör samman med Orklas kampanj* i anslutning till företagets 100-årsjubileum. Därtill får två lyckliga vinnare varsin kasse med Panda-läckerheter.

Det är lätt som en plätt; stick dig in på närmaste bensinstation för att tanka eller ta en kaffe med munk. Visa ditt kundkort i kassan innan du betalar. Om du betalar i automat, mata först in Kundkortet och därefter betalningen. Det är också en bra idé att använda Kundkortet vid Teboil Express-automatstationen, även om det inte ger rabatt där.

I sommar är inhemsk turism POP och nu är det bäst att packa bilen och åka iväg på upptäcktsresa i vårt underbara hemland. Vårt landsomfattande nätverk säkerställer att du alltid på bekvämt avstånd kan hitta en Teboil-station att pausa på.

Om du inte ännu har kundkortet kan du få det direkt på närmaste Teboil bensinstation, eller så kan du beställa det enkelt här.

Du kan läsa tävlingsreglerna här.


*Panda firar sin 100-åriga godsaksfärd med en hållbar och alldeles oemotståndlig produktserie. Till skaran av delikatesser hör jubileumschoklad, jubileumslakrits och svinnproduktspåsen Hukkapussi. För varje köpt jubileumsprodukt donerar Panda 5 cent till skyddande av de finska kärren, som fungerar som kolsänkor och som hem för flera utrotningshotade arter.