Stationstyper

Till Teboil-stationsnätet hör 112 servicestationer och 208 automatstationer, av vilka 64 är Teboil Express -automatstationer. Dessutom betjänas yrkestrafiken av 217 D-automater.

Teboil Avia

På Teboil-servicestationerna hittar man produkter och tjänster för såväl bilar som människor. Beroende på affärsplatsen ingår i stationens tjänster förutom bränslen en kaférestaurang, butik, biltvätt och -service, ett omfattande urval biltillbehör och Teboil Smörjmedel samt ren Teboil Gasol.

Teboil shop&deli -stationerna servar människorna ännu mer mångsidigt än tidigare. Shop&deli är en Teboil-servicestation där man uträttar sina ärenden snabbt och där det är lätt att göra kompletterande inköp i butiken.

På Teboil-automatstationerna tankar du enkelt på vilken tid av dygnet som helst och du får samma stamkundsrabatter på bränsle som på Teboil-servicestationerna.

På Teboil Express -automatstationerna tankar men hela tiden förmånligt bränsle till nettopris. Priserna är på Express-stationerna desamma för alla oberoende av betalningssätt.

Teboil D-automaterna är belägna invid de viktigaste trafiklederna eller i industriområden och det är lätt att köra till dem också med en stor fordonskombination. D-automaterna är öppna dygnet runt året igenom.