Beställ eldningsolja

Med Teboil eldningsolja värmer du upp ditt hem ekonomiskt och med tillförsikt. En tillmötesgående service är en hederssak för oss. Som en del av god kundservice erbjuder vi även snabb leverans, vilket är möjligt med hjälp av ett rikstäckande distributionsnät.

DU GÖR ENKELT DIN BESTÄLLNING PÅ WEBBEN ELLER VIA KUNDTJÄNST

1. Räkna ut dagens pris i priskalkylatorn eller ring vår kundtjänst på 0800 183 300 (vardagar kl. 7–18).

2. I priskalkylatorn väljer du först Teboil Eldningsolja som produkt eller Teboil Activ Eldningsolja med en tillsats av additiver, mata in ordermängd och postnummer i kalkylatorn. Läs mer om våra produkter.

3. Efter att du har räknat ut priset, gå in i nätbutiken via knappen Beställ eller ring vår kundtjänst på telefonnummer 0800 183 300 (vardagar kl. 7–18)

Räkna ut dagens pris Beställ eldningsölja  Läs om våra produkter

FÖRBERED DIG FÖR LEVERANS AV ELDNINGSOLJA

 - Tänk på att lämna beställningen i god tid. Normal leveranstid är 1–5 vardagar, men på grund av svårt väglag och hög belastning som uppstår snabbt kan våra leveranstider även vara längre. Vi rekommenderar att man gör beställningen minst två veckor innan oljan tar slut.

- Du behöver inte vara på plats för att ta emot leveransen om påfyllnadsöppningen är öppen och det är obehindrat tillträde till lossningsplatsen (t.ex. att vägen är snöröjd).

- En förutsättning för leverans är att behållaren är utrustad med fungerande överfyllningsskydd.

- Om påfyllnadsrörets mynning är placerad högre upp än 1,5 m, ska föraren förses med en säker arbetsplattform.

- Tankbilen måste kunna komma nära påfyllningsplatsen och påfyllningskopplingen måste vara en camlock-koppling enligt förordningarna.

- Tömningen ska kunna göras med normalt fyllningstryck.

- Påfyllningen av tanken ska alltid ske utomhus. För att undvika större oljeskador är så kallade inomhuspåfyllningar förbjudna.

- Kom också ihåg att rengöra oljetanken regelbundet och i enlighet med rekommendationerna, så att du kan njuta ännu mer bekymmersfritt av oljeuppvärmning. Läs mer Vanliga frågor / värmesystemets driftproblem 

Allmänna leveransvillkor för konsumentkunder