AdBlue®

Teboililta saa AdBlue® -liuosta D-automaateista, 1000 litran IBC-kontissa, irtotoimituksena sekä 200 litran tynnyrissä ja 10 litran kanisterissa.

Teboilin AdBlue® -liuos on tarkoitettu raskaan ajoneuvokaluston käyttöön. AdBlue® on lisäaine, jota tarvitaan uusissa SCR-teknologiaa (SCR = Selective Catalytic Reduction) käyttävissä hyötyajoneuvoissa. AdBluen® avulla pakokaasujen jälkikäsittelyssä täytetään Euro 5/Euro 6 -pakokaasupäästönormien vaatimukset.

AdBlue® -lisäaine pelkistää typen oksidit vaarattomiksi typeksi ja vedeksi, jotka poistuvat pakokaasujen mukana. AdBluen® kulutus on noin 5 % dieselpolttoaineen kulutuksesta. AdBlue® -lisäainetta varten kuorma-autoissa on erillinen täytettävä 30-100 litran säiliö.

Teboil tarjoaa AdBlue® -lisäainetta seuraavasti:

 • Teboil D-automaatti
  AdBlueta® on saatavissa jo noin 180 Teboil D-automaatilta.
 • Irtotoimitus
  Minimitoimitus 1 500 litraa.
 • 1 000 litran CDS- tai IBC-kontti
  Sisäkäyttöön tarjoamme yksinkertaista ja kustannustehokasta 1 000 litran CDS- tai IBC-konttiratkaisua. Samaan pakettiin suosittelemme Teboilin kautta hankittavaksi myös oheiskaluston: pumppu, tankkauspistooli, letkut ja liittimet sekä läpivirtausmittari. Kontti on kustannustehokas ja yksinkertainen ratkaisu ja sen vaihtaminen täyteen on nopeaa ja siistiä.
 • 200 litran tynnyri
  Minimitilaus 1 tynnyri suoratoimituksena. Suosittelemme manuaalisen käsipumpun tilaamista samassa yhteydessä.
 • 10 litran kannu
  Minimitilaus 20 kannua suoratoimituksena. Lisäksi tätä pakkauskokoa myydään myös kaikilla hyvin varustelluilla Teboil-huoltoasemilla ja se on hyvä vaihtoehto henkilö- ja pakettiautojen AdBlue®-tankkauksiin.

Teboilin käyttämä AdBlue® soveltuu teknisesti sekä raskaan kaluston että henkilöautojen käyttöön.


>> Käyttöturvallisuustiedote